Kamoškin syn ide na prijimanie a rada by som mu nejaky darcek, nic drahe, len neviem na com ficia 😀 10 rocný chalani, ideme len kuk do kostola
vdaka za tipy
conějaký přívěšek pro štěstí na mobil klíče dajís e sehnat kolem 200kč dost pěkné. 😀
nějaký model auta jako výstavní. 🙂
mam 10 rocneho synovca,na vianoce sme mu dali taku hrubsiu striebornu retiazku a potesila ho (teda aspon sa tak tvaril 😀 😀 )
ale inak by aj mna potesili nejake napady,zanedlho ideme na SK a rada by som mu nieco doniesla (prednedavnom mal narodky)
tak viem na com ficia,mobily a počitace 😀
titkovamiriam no fasa! 😀 ....ale vobec nie su narocni 😠 😀 😝
ja som mu teraz kupila auticko na ovladanie a potesil sa 🙂
Čo tak lietadielko na ovládanie alebo dig. hodinky.Niaku hru na počítač,alebo playstation
Mě napadla třeba nějaká dětská encyklopedie nebo knížka o něčem co ho zajímá - auta, letadla, koně, dinosauři..... 🙂 a dá se tam napsat i věnování 🙂
☹ no aj tie su dost drahe a maloktore deti knihy zaujimaju ☹
mne by kniha radost spravila 😀
u nas doma rad cita len milan knihy o konoch a dostihoch je jeho.michal knihy vobec a marecek ma len tie svoje rozpravkove
No nas synator mal prave dnes 10 rokov a dostal od nas tricko(hip-hopove) a spreje na grafiti a vyslo nas to celkom lacno kedze v Taku maju zlavy 50%. Straaaaaaasne velmi sa potesil. Ale viem napriklad ze by ho potesilo cokolvek okolo mobilu....pametova karta, privesok na mobil....alebo nejaka pocitacova hra.
ja mam 9 rocneho syna a jednoznacne u neho ficia hry na PS2,pocitacove hry a veci ohladom mobilu
take knihy by mu urcite radost neurobili 😀
jasně, tak to záleží jaké to dítě je a to si myslím, že anicka určitě ví 😉
jsem si tak říkala, že první přijímání je docela událost, ne? Tak že by to chtělo prostě něco na památku, něco co mu třeba zůstane na celý život 🙂
FRAGMENT - Pozvánka na 20. Podzimní knižní veletrh + krásné knihy a soutěže 😉
veľmi pekné vecičky na oblečenie s disney motívom majú na jednom eshope teraz majú aj súťaž tak to treba využiť. deťom sa budú vecičky s Disney postavičkami páčiť a vy nevyhodíte peniaze za nezmyselné hračky,s ktorými sa budú hrať mesiac a potom zapadnú prachom http://www.mini-eshop.eu/ ,
ja si myslim, ze nejake cool oblecenie vzdy potesi, otazka je, ake ma dieta vkus. Takze tu by som sa poradil s rodicmi. Ale velmi pekne tricka s 3D efektom maju na paradnedarceky.sk Ja som tam kupil na vianoce zene tricko s dizajnom kukurice a velmi ju to potesilo. Samozrejme maju tam aj mnozstvo detskych dizajnov alebo aj pre tinedzerov.
Ten náš ešte stále frčí na transformeroch a autách na diaľkové ovládanie 🙂
modely áut, stavebnice, prípadne spoločenské hry - skúste sa pozrieť na rajhraciek.sk aspoň pre inšpiráciu. Majú teraz dobré vianočné akcie 😉
Zalezi co sa takemu chlapcovi paci, co ho bavi, ma rad, ja podla toho kupujem darceky, Moj bude mat 9 rokov a oblecenie nechce ako darcek, ma rad Star Wars teraz, miluje lego, robotov atd . A samozrejme avengers heroes🙂 Rovnako kupujem darceky aj pre ine deti, zistim co maju radi a to kupim 🙂
Príjemné popoludnie @anickaajanko.
Prosím, prijmite našu radu. 🙂 Záleží od toho, čomu sa dieťa vo svojom voľnom čase venuje. V tomto veku sú deti už samotnými iniciátormi hier, vymýšľajú si svoje vlastné aktivity. V prípade, ak potrebujete konkrétny darček, ideálnym je ten, pri ktorom musí dieťa rozmýšľať, logicky uvažovať, prípadne do hry zapojiť celú rodinu. Napríklad hlavolamy alebo rodinné spoločenské hry adekvátne veku. V ich prípade však treba mať na zreteli individuálne schopnosti dieťaťa. Taký hlavolam musí dieťa vyriešiť, aby ho neomrzel a hračka tak splnila svoj efekt. Ďalšou sekciou sú športovci, v tomto smere poteší napríklad skateboard, alebo hudobné nástroje pre hudobne nadané deti. Držíme palce!
hladam 10 ročneho chalana čo byva v krásne pri partizaskom alebo nedanovcach alebo v bošanoch kdo ma o mna zaujem nech my odpoveda :*
nikto nič?