Ahojte, poradte, prosim, darcek k narodeninam pre 10rocneho chlapca. Co teraz leti?
Mam pocit, ze ma vsetko.
Dakujem 🙂
Napíš do akej sumy...
Ahoj, môj má 10 a bavia ho knihy a všetko na športy: skateboard, kolobežka, pingpong rakety alebo na badminton, potešia ho ale aj veci na oblečko - nové tenisky alebo šiltovka, tričko, ruksak či nové kimono na džudo, kam chodí. Ale každé dieťa je iné a má iné záujmy. Náš žiadne hračky už, možno niekoho ešte poteší aj Lego alebo tak...
@lenny307 Legom nic neskazis, ale zase potrebujes vediet, ake ma, aby si nekupila rovnake.
@mata1001 Asi tak do 20€, ak by nieco paradne, tak aj trocha viac
@dskjhfdlkdjhl Lega ma strasne vela, to asi nemam sancu kupit, ake nema
@pribinak To by som aj ja rada vedela, podla jeho mamy, mat tablet v rukach nonstop :D
@sjuzi Knihy mava pozicane z kniznice, neviem, aby po nejakej specialnej tuzil. Sportoveho nacinia ma kopec, nenapada mi nic, co by nemal, mozno tak svihadlo :D
Pokemon karty teraz ficia medzi chlapcami a taky chlapec by sa mozno potešil aj sladkosti a k tomu nejaké eura iba pre neho, nech si s nimi urobí, čo uzná za vhodné.
@lenny307 ja to vzdy riesim s rodicmi,opytam sa,co by chcel a vacsinou mi daju tip. No lebo co kupis. Viem,ze hry sa hraju,ale neviem ake chce. Ak hra fortnite,tam sa tusim da kupit kredit ako darcekova poukazka. Alebo nieco na sport,to sa porad s rodicmi,nejaku zaujimavu encyklopediu mozes. A ked uz vobec nevieme,tak davame peniaze to sa decka potesia asi najviac
Vdaka za vasu ochotu dievcata!