Darček na Vianoce pre 9 a 11 r. dievčatá?

babyliss
19. sep 2019

Ahojte. Možno je pre niekoho zavčasu, no ja už uvažujem o darcekoch na Vianoce. Prosím vás, čo idete kupovat/alebo ste kupovali pre baby takého veku? Nič ma nenapadá čo kúpiť. A to co chcú baby je príliš drahé (hoverboard 😏). Vždy kupujem oblečenie, nejakú kozmetiku... No ale ešte by to nieco chcelo. Ta staršia sa už nehrá s hračkami, to je pubertak už 😀. Poraďte, čo by chceli vaše dievčatá. Ďakujem.

simsalabim
19. sep 2019

@babyliss moje dievcata su uz sice starsie, ale v tom veku urcite potesili knihy, stolne hry, Playmobil (u nas viac ako Lego), supravy na tvorenie (nahrdelniky, naramky, robenie parfemov....) Mladsia je fanatik do Harry Pottera, tak hocico, co s tym ma suvis, potesi este aj dnes 😉 (tricko, sal, taska, privesok, naramok, hrncek, zberatelske edicie knih...)

evkamotka
19. sep 2019

Nech napisu jeziskovi aj ked vedia "ako sa veci maju" a pekne zoznam aj niecoho ineho nez hoverboard

marcelkaemmka
19. sep 2019

Neviem v akej lokalite byvate ale ja som sa minule bavila s kamoskami presne o tomto ze co kupit babam v tomto veku a napadlo nas ... poukaz do jazdiarne na kona pre nas pecka a urcite super napad pre dievcata zazitok nieco nove a vynimocne 😊 ja odporucam

zlatica99
20. sep 2019

@babyliss a čo tak im to nejako spoločne kúpiť, keď po tom túžia? Či aj tak to je veľa pre vás?

babyliss
autor
20. sep 2019

@zlatica99 no aj by sme to kúpili jedno, ale za tie hádky to potom nestojí 😅

lenka2710
20. sep 2019

@babyliss ja mám síce len 5 ročnú 😊 ale mňa osobne vzdy potešila kniha, oblečenie, nejaké spoločenské hry,vždy sme s brachom hravali 😉 alebo ako bolo spomenute niečo na tvorenie bizuterie, minule som videla na nete obraz ako predloha a pritom boli kamienky a tie sa tam potom lepili na to, alebo nejake veľké puzzle,ktoré by si spolu poskladali a potom zavesili,no neviem 😁

janage
23. sep 2019

@babyliss ak nepoznas dobre ich zaluby, tak ich poziadaj nech kazda,napise zoznam 10 priani.Mas istotu ze nekupis co nechcu a oni male prekvapko co z toho zoznamu dostanu. Moju 12 potesilo pyzamo, kniha, balzam na pery, obal na mobil, fixky co maju ako hrot stetec, suchy pastel a ine rozne farbicky...

salome123
23. sep 2019

spolocensku hru (napr. dostihy a sazky), tachometer na biky, lyziarse okuliare, vak na sedenie...

sasesoe
23. sep 2019

@babyliss prave tie "hadky" je potom dobre vyuzit na vychovny charakter - musia sa dohodnut, inak ani jedna. Mozu si urobit rozpis na dni v tyzdni al ba hodiny v ramci dna. Striedat to na parny/neparny tyzden a pod. Kludne by som k tomu dala nejaky "sprievodny list" s pravidlsmi pouzivsnua - ze im je to "iba zapozicane k uzivsniu", ale je to vo vlastnictve rodicov a v pripade hadok to bude "zhabane". Konkretnu dohodu by som nechala v ich kompetencii.

lucik194
1. okt 2019

no mam 10 rocnu a ta chce telefon ktory aj dostane, mame v plane kupit, ma volacie hodinky, ale to uz nestaci (nezavola z nich kamaratkam),
11 rocnej by som kupovala bezdratove sluchadla, reprak, usb kluc.... proste elektroniku, kozmetiku aku pouziva, ked chodi do kina kupon nech zoberie najlepsiu kamaratku, listok do divadla, isla by som do zazitkov, pozi na zlavadna ci zlavomat na inspiraciu