Ahoj mamky, u dcery v skole zavadzaju tento system na ostro od oktobra a chcela by som vediet ake s nim mate skusenosti, ci viete porovnat klasiku s tymto, aky vplyv to malo na vase dieta, v com je to ine a vsetko mozne, co vas napadne v suvislosti. Bola by som rada, ak by sa zapajali maminy, ktore s tym maju prakticke skusenosti. Pre mna je to novinka. Citala som sice o co ide zhruba, ale tak zaujimaju ma osobne skusenosti vas, vasich deti. Dakujem.
u malej v skole idu na to uplne. zatial mali asi len testovaciu verziu a teraz pojdu iba tymto systemom. zaujalo ma to v kazdom pripade, ale este som sa s tym nestretla. osobne mam skusenost s klasikou, starsi je tiez v skole s klasickym nasim systemom, tak neviem.
Ja si myslim ze to bude fajn,
@stepanka274 chcem sa nejako prepnut na ten system, aby som nebola ako vyorana myska, ked mala s niecim pride 😀
Ona z toho vobec nerobila ziadne domace ulohy, takze ja som napr nemala sancu sa s tym zzit
Mawka nemam skusenost ale zaujimalo by ma ci su deti hodnotene znamkami.
Ucitelka mojej dcerky sa tym zaoberala zaviedla to v skole, mali na to vyhradene par vyucovacich hodin, vzdy v piatok, bola to taka prirodzena sucast vyucovacieho procesu, nejako som nebadala ziadny vplyv, ani neviem ci to tento rik pokracuje, uz je tretiacka