Dajte tip na nelámavé pastelky pre školákov.

slavkadi
23. okt 2019

ahojte, aké pastelky prosím používajú vaši školáci? Také, čo vydržia viac ako dva zastrúhania? Čo máme my, sa lámu, mám pocit, že sú polámané tuhy už v ceruzke. Vopred ďakujem za tip na konkrétnu značku, príp. foto. A strúhadlo k tomu aké máte osvečené? 🙂

kristina2412
23. okt 2019

@slavkadi síce drahšie ale najlepšie skúsenosti mám so Stabilo easy color,bolo k nim aj struhadlo

melisa16
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veronikaszabova
23. okt 2019

@slavkadi nam sa osvedcili Maped

enka81
23. okt 2019

mám overené Faber Castell alebo Stabilo, ale Faberky sa mi páčia viac, sú balenia menšie a aj väčšie, obe ale kreslia sýto, netreba tlačiť

d_anica
23. okt 2019

Ja mám dobré skúsenosti s Koh-i-Noor Triocolor. Majú mäkkú tuhu, krásne farby a nezaznamenala som, že by sa lámali.

janage
23. okt 2019

@slavkadi lidlove trojuholnikove hrube. Perfektne. Kupujem aj do zasoby ako darcek. Vydrzali skolsky rok v pohode

stefi_k
23. okt 2019

Najlepšie čo sme mali si jolly, vôbec sa nelamu a majú velmi široku paletu farieb.

katrinka8
23. okt 2019

Stabilo, Faber Castell, Herlitz, Maped... nám sa žiadne nelámu.

zuzka0605
23. okt 2019

najlepsie su stabilo...dobre su aj maped a herlitz

sense
23. okt 2019

Maped al faber castel

kika831
23. okt 2019

@slavkadi ja musim vychvalit take hrube pastelky z lidla ( nazov neviem ale asi ine ani nepredavaju). Detom som uz kupila mnozstvo druhov a znaciek ale tieto mi pridu ako neznicitelne a za par eur.

janage
24. okt 2019

@kika831 crelando je znacka. Mame aj vodovky, temperky, elektricky struhac ceruziek, farebne papiere. Pomer cena kvalita super. A to sme mali tiez faber castel a herlitz kvalita pororovnatelna