Čo personalizované podarovať deťom na pamiatku?

jajka0211
24. máj 2024

Ahojte, prosím všetky kreatívne mamičky o pomoc.. Dcéra prechádza na inú školu. Teraz je druháčka na ZŠ. S tými deťmi je od škôlky.. Chceli by sme im niečo vymyslieť na rozlúčku.. niečo personalizované.. Napadli mi napríklad magnetky.. lenže nemáme fotku kde je úplne celá trieda a čím viac detí je na fotke, tým je to v menšej kvalite.. ale keby som dala len tvár našej dcéry, tak je to blbosť, lebo kto by si dal napr. na chladničku fotku našej dcéry..?? taktiež rozmýšľam nad textom.. niečo v zmysle "nikdy nezabudnem" mi príde ako na pohreb... takže momentálne som stratená... a hlavne hľadám niečo, čo výjde maximálne 1,50 za kus.. poradíte niečo?

stanulienkat
24. máj 2024

Dufam, ze ti niekto poradi. Ale za mna ani magnetka, ani napis na pamiatku. Z triedy nasej dcery tiez odislo niekolko deti aj vo vyssich rocnikoch a na tie deti si spoluziaci ani nespomenu. Nechcem ti brat iluzie. Ci to nie je zbytocne.

lucik194
24. máj 2024

dala by som vyrobit kazdemu dieťaťu pero kde bude meno dietata

maxovi od zuzky, alexovi id zuzky, sarinke od zuzky

lubina
24. máj 2024

Toto su dost male deti podla mna, este sa im vymeni vela spoluziakov, asi by som to az tak neriesila. Ano nieco by som detom dala, ale nevymyslala by som personalizovane darceky, aj tak skoncia niekde v supliku....skor by som detom kupila nejake farebne a vecele gumy na gumovanie, alebo nejake pastelky alebo tak. Nemuselo by to byt vobec personalizovane. A ak to uz tak u teba musi byt, tak by som urobila nalepky s menom deti a kazdemu nalepila na to, co by som kupila

jajka0211
autor
24. máj 2024

A toto je blbosť podľa Vás?? Takáto magnetka? V zmysle nech anjelik chráni deti?

janina1127
24. máj 2024

Sestra háčkovala také malinké hračky, čo sa dajú dať ako prívesok. To vedia tie deti aj nejak "zúžitkovať", magnetka za mňa nie je dobrý nápad.

aliii3
24. máj 2024

Hlavne rozmýšľaj aj tak aby sa to páčilo aj deťom a bolo to zároveň využiteľné. Tie perá vôbec nie sú zlý nápad.

dobromila
24. máj 2024

@jajka0211 blbosť, nech dcérka vytvorí, napíše papierový pozdrav-pohľadnicu najlepším kamarátkam. Obdarovaného to zahraje pri srdci a keď sa zapotroší, alebo vyhodí, nezaťaží to životné prostredie

anavianavi
24. máj 2024

personalizovana lyzicka. ja by som dala len obrazok, nic napisane. ked budu vec pouzivat, vzdy si spomenu odkial ju maju. Alebo nieco v tom zmysle.
https://www.fler.cz/zbozi/velka-akce-lzicky-4-a...

markaterka
24. máj 2024

@jajka0211 tie magnetky nedávaj v žiadnom prípade.

jajka0211
autor
24. máj 2024

A prívesky?

markaterka
24. máj 2024

@jajka0211 magnetky určite nedávaj, to je blbosť. Radšej tie kľúčenky.

luckajozko21
24. máj 2024

Daj upiect medovnik pre kazde dieta (s venovanim/ s menom). Tie deti zjedia a nebudu mat doma dalsiu blbost ako je magnetka ...

januska12323
24. máj 2024

Daj niečo využiteľné keď už musíš. Určite nie magnetky a blbosti, to skončí akurát tak v koši. Ja by som zavolala najlepšie kamošky na zmrzlinu a spravila im takú menšiu párty. Viem, že si to teraz nevieš predstaviť ale tie deti do pár mesiacov zabudnú, že s nimi Zuzka vôbec v triede bola.

kp7333
24. máj 2024

pero, ceruzka, guma, hocico, co vyuziju, ziadne lapace prachu. a vobec tam nemusi byt meno.

bubuzu
24. máj 2024

Tak tie pernicky s nápisom, od Zuzky pre Jožka na pamiatku su podľa mňa tak akurát. A najlepšie, ak by ste to spolu upiekli. A napísali. Podľa mňa to sa cení najviac.

simca06022011
24. máj 2024

vies kolko takychto haraburd maju deti doma? za par dni to bude zapadnute prachom niekde. nech da najlepsim kamoskam nieco na pamiatku /pozdrav, odkaz, spolocne fotky si urobit/ a ostatnym na rozlucku kludne po sladkosti alebo neviem ceruzke, pere, gume, struhatku.
A kedze mam dieta v skole kde fluktuacia deti bola a je bezna (a vobec nie v ramci mesta/statu), tak uplne zdielam nazor, ze za chvilu si nespomenu. Naj kamosky mozno ostanu v kontakte, a tam vobec nejake pero nehra rolu. A detom sa ani neceni, ze sa s pernikom trapila Zuzka.. je im to proste jedno, ak je dobry... :D

beata_k
24. máj 2024

Daj, co chces. Aj tak to na 90% skonci v kosi. Tie perniky budu fajn. To sa aspon zje.

mirkam3
24. máj 2024

@jajka0211 keď už, zorganizovala by som pre kamarátov cez prazdniny nejakú zmzlinu alebo rozlúčkovu detsku party doma na dvore, kto môže, príde. Len to už samozrejme nebude za 1.5eura/osoba.. určite žiadne magnetky a spomienkové predmety, s frázami ako “nikdy nezabudnem”, pritom už o 2-3 roky si možno nebude pamätať ani niektoré mena, tak načo až toľko sentimentu. Jej sa možno tiež bude ľahšie odchádzať, keď sa pri tom nebude cítiť ako na pohrebe..

rachel36a
24. máj 2024

Za mna akakolvek takato drobnost na " pamiatku" jje blbost...vacsina deti to vyhodi do tyzdna...moj by o ani domov nedonoiesol...

slavkadi
7. jún 2024

@jajka0211 pero, ceruzku, prívesok reflexný...nemusí byť personalizovany. Raz dcéra dostala prívesok na zips s písmenom svojho mena a dodnes si pamätá od koho to dostala. Tak keď už, dajte na to iniciálu mena dieťaťa komu to dá.