Čo má doniesť Ježiško 8,5 -ročnému chlapcovi?

alexo
14. dec 2010

Neviete mi poradiť? Naozaj chúďatko Ježíšek si láme hlavu a je v koncoch ☹
A tak veľmi by mu chcel urobiť radosť 😀

mimomu
14. dec 2010

ahoj.....tak mi tento problem nemame 🙂
nasa viki si povystrihovala skoro pol dracika,takze nie je nad cim premyslat. 😀
treba zistit po com chlapcek tuzi a priblizit sa k jeho snu 😉 stastnu volbu

ludka140281
14. dec 2010

no mozno spolocensku hru,alebo knihu 😉

hori
14. dec 2010

osemrocny chlapcek by uz mohol vediet pisat, tak nech napise Jeziskovi... alebo nakresli... 🙂

anjelicek26
14. dec 2010

No synovec ma 9 rokov a dostane od nas snowtube - take to koleso na "sankovanie", maju za domom kopec a idu aj na zimnu dovcu, urcite sa s tym vyblazni...

http://www.snow-tubes.de/Profi-Tube/Fury-Hardbo...

alca85
14. dec 2010

žeby autodráhu? 😅
ale vy by ste mali vedieť k čomu najviac inklinuje a podľa toho vyberať aj darčeky.....napr. môj brat keď bol malý, páčilo sa mu všetko okolo dinosaurov, tak podľa toho sme kupovali darčeky. Ty si musíš syna poznať najlepšie. 😉

lussy23
14. dec 2010

Hoci ešte nemám de, ale poradím. i. Nech napíše Ježiškovi, čo by si prial, alebo mu kúpte niečo, čo súvisi s jeho záľubami.

bealondyn
14. dec 2010

Priatelov syn z prveho manzelstva mal teraz 9 rokov, pod stromcek dostane taku hracku dinosaura, co si sam vybral davnejsie z katalogu a este vsetky knihy Harry Potter, nech pekne cita a nesedi stale len pri PC alebo telke. Tu ich predavaju vsetky ako set v takom darcekovom baleni za lepsiu cenu, ako keby sa kupovali zvlast, tak super. 😵
To zboznuju tusim vsetky deti aj ked ich ine knizky velmi nebavia. 😉

titkovamiriam
14. dec 2010

lego lego-podla zaujmu ake by sa mu pačilo 😀

ani3012
14. dec 2010

Patrik bude mať sedem a kúpili sme mu desivú vedu ..teda ešte neprišla,dúfam,že sa to stihne pod stromček
Bude mať túto http://www.srovname.cz/galt-desiva-veda-vybusne... ale majú aj iné vecičky 🙂

dianka2374
1. nov 2012

ani3012 k tomu je aj kniha 🙂 teda nie k tomu ale dá sa kúpiť aj kniha :D

stanislavao
1. nov 2012

my mame 8 rocneho a chce pocitac, tak taky malicky notebook dostane, ak bude posluchat. hracky uz pre take vacsie deti asi nie, lego by bolo super, alebo nieco podla zalub. nejaka stavebnica, mikroskop, teleskop, modelarske naradie, ak rad modeluje a pod. a treba sa syna podla mna opytat. nech napise jeziskovi list, alebo sa ho proste opytajte, ze co by chcel a z toho si vyberiete.

k_a_j_k_a
1. nov 2012

Ahoj, ja sice nemam chlapcov, ale MM bratanec a kolegynin maly maju 8-10 rokov. Ficia na legu, modeloch lietadiel a helikopter, bladoch ( ci ako sa to pise, ani neviem presne, co to je 🙂 ) a potesila by ich aj nejaka hra na pc, pripadne ak mate nejaku konzolu, tak hru na nu. Existuju ale aj take sety s laboratoriami, vesmir a pod. To si myslim, ze by mohlo tak stareho chlapca zaujat. Pripadne nejaka encyklopedia, ak ma rad knizky. Alebo aj lietadlo/auto/helikoptera na ovladanie. No a este ma napadlo, a to chce aj MM, ak ma rad vlaciky, tak lego vlacik :D

melosovam
1. nov 2012

lego 🙂

evka2529
13. nov 2012

môj názor je jednoznačne lego alebo blade keďže mám doma synčeka v rovnakom veku...samozrejme každé dieťa je iné a túži po niečom inom,ale toto u nás fičí po celej škole 😉

janazuza
9. dec 2012

náš syn bude mať onedlho 9 rov a dostane toto www.ajtaci.sk/produkt/addictaball-bludisko, inak sme mali vybratú väčšie verziu, ale už nebola.Zdá sa mi to celkom fajn na šikovnosť. Inak tu decká na škole fičia na" blejdoch" (ak so to dobre napísala)taka hračka čo sa po potiahnutí roztočí...a samozrejme dinosaury, gormiti, pet shop.Naš si rád zahrá investora, alebo bláznivé bankovky( to maju v družine, chalani to radi hrajú)

briketa
10. dec 2012

@alexo nozik rybku ako za starych cias 🙂 lacne a dobre. nozik bude vzdy "in"

digysa
10. dec 2012

Moj syn je nenarocny 😅 (sice iba 7 rocny) ale Jeziskovi napisal zoznam, ktory sa skladal iba z 5-ich bodov
1.Pokemon karty
2. Bayblade
3. iPad
4.Wii
5. StarWars Lego

Ale bolo mu vysvetlene, ze Jezisko je z chudobneho kraja...takze nech sa nespolieha, ze vsetko na zozname dostane 😎
Syn nech pekne napise, co si zela..... bude to pre "Jeziska" jednoduchsie.