Pojdeme na navstevu,kde maju 9 a 10 rocne baby. Chcem im doniest nejaku drobnost,co take frci teraz v tomto veku? Su to nenarocne baby,potesia sa comukolvek.
alebo čokolada, zelatinovy mackovia, kniha
To je strasne individi, v tom veku sa uz zacinaju lamat take tie detske zaujmy s pubertackymi. Ideal sa spytat ich rodicov, co ich bavi. Ale teda moja 10rocna neter miluje tiez Harryho Pottera 🙂
Presne, ako pise @pukina, v tomto veku je to prave take, ze asi u kazdeho dietata ine. Moja ma 10r a napriklad Harry Potter je uz davnejsie za nami, teraz fici skor na hudobnych skupinach. Z hraciek ficia taki ti ostrozubi plysaci Huggy wuggy a Kissy Missy, ale podla mna pre baby nic nepokazis napriklad kreativnou sadou na vyrobu sperkov (naramky, nahrdelniky), alebo olepovacim diarom z radu Top Models, maju aj trblietave tetovacie fixy, ktorymi si kreslis po tele a nie su toxicke.
Moja teraz fičí na knihách...skus nejaku kreatívnu sadu na tvorenie
Najlepsie sa opytat. 10 rocnemu sa nezavdacis blbostou, ktoru preferuje ine dieta. Vyhodene peniaze.
moja teraz stále niečo vyrába. Hlavne náramky. Ale potešila by ju určite nejaká kreatívna sada.
U nas v rodine všetko Over Size, sama si vybrala mikinu v Pepco a uprednostnila pred hračkami a pozerala len také ,,veľké,,veci, takže myslím by sa potešili takému tričku atd, môžu byť stále motýliky a detské motívy..hračky ju už nezaujímajú,..🌝
Aj moja vsetko okolo Harry Pottera 😁
To je najlepsie sa opytat priamo ich mamy (ak to ma byt prekvapko). Kazde dieta bici na niecom inom. Ja mam sice len 7 rocnu ale je na uroni 9-10 rokov a ona "fici" na konoch. Jazdi plus setko o konoch. Knihy, casaky, oblečko, Schleich atd. Skus sa opytat ake maju hobby.
asi najlepsie sa spytat maminy, je to velmi rozdielne, jedna v 10 rokoch sa hra este s lol babikami a poly pocket a ina uz frci na facebooku,
ale urcite nic nepokazis napriklad nejakym pop-itom, to maju radi teraz asi vsetci.
u nas čokoľvek s Harry Potterom 🙂