icon

Čo dať učiteľke na konci roka?

eri24
13. jún 2022
Čo dať učiteľke na konci roka?
Strana
z2
pribinak
13. jún 2022

@eri24 s týmto nápisom som už videla šálku, obal na mobil, tričko

zuzubb007
13. jún 2022

Co ucitelke cokoladu, kavu a kvet, ziadne kraviny co akurat tak vyhodi

tenerifka
13. jún 2022

Nieco, co sa da vypit alebo zjest

veronikaszabova
13. jún 2022

@eri24 boze tieto pracholapky 🤦🤦
Ved trocha premyslaj - ucitelka uci X-rokov, minimalne 20 deti za sk.rok.... vies si predstavit, keby od kazdeho dostala nieco taketo? Chuda ucitelka.

sweetlife001
13. jún 2022

Určite nič s menami deti alebo dokonca s fotkou konkrétneho dietata.
Táto taška sa mi ale zdá o trošku lepšia než hrnček s fotkou nejakej Sarky,Emky,neviem koho alebo slávne mydla, ktoré sú akurát tak na nič, magnetky s menom, či kľúčenky? Prečo si niekto myslí, že učiteľka bude používať kľúčenku s fotkou žiaka jedného z 20tich? 🤦
Nechápem ten každoročný ošiaľ, moja pôjde s kvietkom a čokoládou, čo kúpim deň vopred...nie mesiac pred tým rozmýšľať akým extra super darom práve moje decko "očarí" učiteľku.

dadis
13. jún 2022

@sweetlife001 To fakt take davaju? 😂😂 To by mi ani nenapadlo 😂😂 My vzdy bonbonieru a kvietok..

kacena4
13. jún 2022

poukazku do knihkupectva najlepsi darcek pre ucitelku

bavlnka92
13. jún 2022

podšálky a kvet

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
lily14
13. jún 2022

Víno a prosecco sa asi nehodí čo hahah lebo to by podlamna skôr chceli než tie blbosti

evkamotka
13. jún 2022

Dam fajnovu coko. Kvet nie

tortelinka
13. jún 2022

@lily14 ale čoby nie, mňa to poteší 🙂

vani190493
13. jún 2022

@eri24 my dávame tortu, celému kolektívu, ako poďakovanie. Zatiaľ sme v škôlke, v škole budeme voliť kvety.

jana_eyre_2
13. jún 2022

My dáme vsetkym med s medovou sviečkou a kyticu.. predpokladám ale že týždeň pred koncom roka sa začnú rodičia zbierať na nejaký dar, tak to neviem čo si rozhodnú... Taška je praktická vec, podľa mňa fajn, ale táto téma mi príde ako reklama. Aspoň si to mohla troška premyslieť, lebo pokiaľ viem takto predávať na MK nie je povolené..

eri24
autor
13. jún 2022

@jana_eyre_2 nič nepredávam, nieje tam ani cena, ani aby mi niekto písal ohľadom objednávky a podobne veci pri predaji, je tam len jednoduchá otázka, následný nápad respektíve návrh... Toť vše...

eri24
autor
13. jún 2022

@veronikaszabova tak bude mať 20 tašiek v kauflande pri pokladni bude záchranena 🤷‍♀️😎

mauduska
13. jún 2022

@veronikaszabova 20 detí? :D možno na 1. stupni. Učitelia na druhom stupni/SŠ učia v jednom šk. roku aj viac ako 150 detí, záleží od predmetov, čo učia. Ja som na polovičnom úväzku a učím vyše 70 detí (učím len 3 triedy)

veronikaszabova
13. jún 2022

@mauduska darcek na konci roka sa dava len triednym ucitelom....

mauduska
14. jún 2022

@veronikaszabova nie 🙂 ja osobne som dávala vždy viacerým, aj tým, ktorí boli moji obľúbení, počas roka mi pomohli, alebo boli pre mňa nejako inak dôležití. Vždy som dávala aspoň trom učiteľom niečo.

diaszoky
14. jún 2022

@eri24
@eri24 nieked sa daval iba kvet zo zahradky a teraz darceky sosky obrusy uz som videla kadeco ako keby ucitelka bola boh s prepacenim. Dodnes nechapem za co? Za to ze si robi svoju povinnost za ktoru ma zaplatene???

fineta
14. jún 2022

Najviac poteší úprimné slovo a keď už kvietok, tak ten zo záhradky. Čím obyčajnejšie, tým lepšie. Rodičia si robia veľakrát prehnané útraty a zbytočne. Neviem čo chcú tými darčekmi "merať." Učiteľ si vykonáva svoju prácu a každý sa učí pre seba. Nepamätám si teda za mojich školských čias, že by niekto nosil materiálne dary, bomboniéry a pod. ako sa teraz špekuluje. A keď už tak veľmi chcete, tak nech je tá "kľúčenka" od celého kolektívu, pretože jeden podarujte, druhý nie (možno by aj rád, len nemá peniaze) a zbytočne to robí divnú atmosféru. 🥴
@eri24

kikushaa
14. jún 2022

Dostanu (ucitelka a vychovavatelka) sviecku a zeleny sypany caj s luhovatkom 😆

lidia73
14. jún 2022

to uz je teraz take ine ze nie kvietok ako sa davalo za nasich cias ale uz sa vymyslaju taketo ,,originalnejsie" darceky?

jana_eyre_2
14. jún 2022

@lidia73 už je to tak dlhe roky podľa mňa, že učiteľom sa nosia nejaké darceky.. podľa mňa je to tým, že proste ľudia nechcú zaostat za ostatnými rodicmi tak pridaju tiež nejaký darček.. proste kolektívne to je aj tým čo by dali možno len kvet blbé a tak kúpia aspoň nejaku maličkosť pre triednu a vychovávateľku.. súdim aspoň podľa toho ako to pociťujem ja - vklude by som kúpila len kvet, ale keď aj deti samé vidia ako ich spoluziaci nosia čokolády na narodeniny deti, na každý sviatok, či začiatok alebo koniec roka, aj oni majú pocit že niečo majú darovať, rodičia tak isto.. keď sa všade rozoberá kto čo da, tak väčšina má dojem že by sa to malo a tak sa pridá, nech nevyzerá ako nevdacnik.. ide proste podľa mňa už len o spoločenský dojem že sa to tak robiť má..

luxus10
14. jún 2022

ten slnecnicovy olej nema chybu....🙂

potom este 1l benzinu, maslo, bravcove maso, med, husaciu mast, vajcia....

sardinka32
14. jún 2022

@diaszoky to je zas komentar... aj kadernicka si robi svoju pracu a ked som spokojna, cosi jej necham, tak isto aj nechtarka, casnicka, doktor, robotnik, taxikar...kto chce "obetuje" 3 eura na ruzu alebo gerberu, ze sa ta zena stara o Vase dieta 10 mesiacov... nielen ho uci, ale aj vychovava...asi to nikoho nezruinuje. A ak ho ide rozdrapit, ze by mal 3 eura dat na coko alebo kvet pre blbu ucitelku, tak neda nic, co je zjavne aj Vas pripad. 🤦

diaszoky
14. jún 2022

@sardinka32 trink geld a darceky materialne sa nedaju porovnat nereagujem na gerberu ale na darceky typu sosky kade jake sety porcelanove atd

diaszoky
14. jún 2022

@sardinka32 kto tu pise o blbej ucitelke ? Iba zjavne vy

hablko2
14. jún 2022

@diaszoky učiteľka to nežiada, kto chce dá darček, kto nechce nedá nič…

fineta
14. jún 2022

@diaszoky no prosím! 😂🙈 3 eura na kvet pre blbú učiteľku! 😂 To je sen! 😂
A potom sa v druhej diskusii rieši, ze chudera triedna chce vziať na vylet svoje 2 dcéry. Mozno sú proti tomu zrovna tie, ktoré sa budú trhať s prezentami na konci školského roku, aby sa tej učiteľke zavdacili. 🤦‍♀️Aj keď jej dávajú prívlastok "blbá." 🤦‍♀️🤦‍♀️Toto uz viac nepotrebuje ďalší komentár. 🙋‍♀️

Strana
z2