Dajte prosím nejaké tipy. Pani učiteľka odchádza do dôchodku,naučila naše deti čítať a písať , takže prvý a druhý ročník. 🙂 Určite sú namieste kvety a......
A co tak velky medovnik v tvare srdca s podakovanim a menami deti alebo dat vytlacit fotku celej triedy na puzzle, nieco taketo: http://www.fotondo.sk/puzzle-z-fotky-100-dielikov
nemyslim to v zlom, myslim to vazne... 13. vyplatu, nech si kupi co sa jej paci a co ma rada.
@lada22 ja si myslim, ze tie kvety su naozaj zaklad... a vidno, ze mate s nou pekny vztah... ja by som jej darovala asi nejaku knihu, aj s venovanim a podakovanim, mozno aj fotku triedy prilozit, ak by to bolo kolektivne... ano, knihu je tazko, ale snad sa trafite - alebo encyklopediu alebo nieco podobne... 🙂
a to kupujete iba vy alebo sa skladá celá trieda.Ak sa skladáte,tak by som odporučila niečo z kryštálu napr.vázu,misu...kvety beriem ako samozrejmosť a nejaký pekný veršík 🙂
možno ručne maľovaný hodvábny šál
www.alart.sk
@lada22 a co tak nieco originalne?manzel tejto pani @katkamario robi krasne vyrobky z medi.
Ak mate záujem kľudne píšte IP🙂 vedel by urobiť nejaku sošku- pozrite aj Moj fotoblog mám tam príbehov anjelika. Ale záleží aj do akej sumy by ste jej chceli niečo darovať 🙂
zaujímvý ram s fotkami deti? Spomienková fotokniha z nejakých skolských akcii? 🙂