Ahojte, budem strážiť sestre asi týždeň a pol dvoch chlapcov sedem ročných. Sestra musí ísť na operáciu a stará sa o nich sama, chlapci sú na ňu dosť naviazaní, už som ich takto strážila raz keď bola na služobke a veľmi im chýbala ale bolo leto boli sme sa kúpať a ľahšie sa mi vymýšľal program. Chcela by som ich nejako zamestnať nech na ňu stále nemyslia. Čo baví vaše 7 ročne deti? Nejaký tip na výlet, spoločensku hru hocičo. Ďakujem
Ešte dodám že ja mám polročnú dcéru tak výlet musí byť prispôsobený aj tomu.
@janinah bývame v okolí Nitry ale kľudne do 150km
Opytaj sa sestry. Kazde dieta je ine. Lego, skladacky, auta, stavebnice.
@trinityf samozrejme toto bola prvá vec ktorú som spravila ale hľadám niečo nové čo nepoznajú ako prekvapenie
Monopoly elektricke bankovnictvo, stolova hra,ktora u nas bavi vsetkych. Inak mojich chlapcov bavi Minecraft, pri nom zabudnu aj ako sa volaju,ale teda nie kazdy ma v oblube PC hry. Jeden den by mozno bol fajn aj nejake indoorove ihrisko,kde sa vyskacu.Na vecer nejake komiksy alebo knihu spolocne citat,nech im nepride smutno, odporucam napr. Niešo od Walliamsa,to sa deti vacsinou nasmeju.Vela sily prajeml
Plaváreň, spoločenské hry (Carcassonne, Karak, Labyrinth), filmový večer doma s pukancami, geocaching...
U nás lego,kreslenie,vyrábanie čohokoľvek, čítanie,pukancovy rozprávkový večer a čokoľvek vonku bolo top. Ale každé dieťa je iné 🤷
V zime je trochu problém s výletmi a malým bábom, ale veľká hracia hala by sa vám všetkým mohla páčiť. Brno už je priďaleko, však? Mal som na mysli vedecko-zábavné centrum Vida! pri výstavisku BVV. Ešte ma napadá technické múzeum niekde. Alebo nejaký komornejší akvapark/termál? V BA je Detské múzeum (alebo aspoň bývalo).
Mojmu sa strasne paci v BA aurelium (take vedecke centrum) stale sa tam pyta 😅. Z hier monopoly, hadaj kto, labyrint, obchod
Z hraciek ma rad bruder auta a lego.
Zober ich do nejakej jump areny
Zo spoločenských hier Karak, Kamiónom po Európe, Activity, Sedmove karty. A ak zábavu na doma tak stavanie bunkra - deky, štipce, stoličky,...a večer si tam môžte čítať knihy či hrať tieňové divadlo. Alebo ešte papierovú lepiacu pásku a polepit s ňou cesty po zemi po ktorých môžu behať autíčkami.
Vezmi ich tam, kde sa vyblaznia. Chalani radi sjacu, preluezaju... co sankovacka? Babo moze zatial spat v kociku
Z hier osadníci z katanu....a v tomto veku vyhravalo lego.vylet v akej oblasti sk?