Prosím Vás mate niekto tuto citanku ? Neodfotili by ste mi prosím text vtacik ,, mal by nasledovať po texte byť dracikom je úžasné,,
Syn si zabudol citanku v skole a plače ze to nebude vedieť ze pani učiteľka zajtra skúša
Ďakujem
@patka06 super to som nevedela, ďakujem krásne
@patka06 da sa to prosím aj nejako vytlačiť oddial či len prezerať?
@monika07142019 stiahneš ako obrázok /tak ako som ti vyššie priložila tú jednu stranu / a vytlačíš
@patka06 prepáč ja som asi blbá 😄😄😄 mne vôbec to nejde stiahnuť ako obrázok stále mi sťahuje len odkaz,, mohla by som ťa poprosiť stiahnuť stranu 16, 17 lastovicie rozpravky? Ďakujem krásne
@monika07142019 Páči sa:
@patka06 ďakujem krásne,, ale mohla by si mi vysvetliť ak ako to stahujes ? Do budúcna ak by mi bolo treba . Ďakujem
@monika07142019 Link otvorím v notebooku / ale predpokladám, že by to šlo aj v telefone/, urobím snímku obrazovky /vieš si ohraničiť aj len určitú časť, nemusíš tlačiť celú stranu/ a uložim na pracovnú plochu. Odtiaľ viem tlačiť alebo posielať ako prílohu
@monika07142019 alebo ani netreba robiť snímku, stačí sa postaviť myšou na danú stránku, držíš stlačené ľavé tlačidlo myši a presunieš si na pracovnú plochu - to som zistila až teraz ako to skúšam - v tomto prípade, ale kopíruješ komplet celú stranu
@patka06 ďakujem krásne,, ta snímka obrazovky ma vôbec nenapadla
Tu ju vieš listovať
https://www.aitec.sk/produkt-preview-ng/citanka...