Ahojte,
dcéra má školskú tašku zn. Beckmann. Na moje prekvapenie ju za rok nezničila, tak by som jej ju nechala aj do 2.triedy. Vyčistia mi ju v čistiarni? Alebo ako ich doma čistíte? Do práčky a sušičky je na štítku že nie 🤷🏼♀️
Normálne som ju dala oprať do pračky na 30 stupňov, nič sa jej nestalo, ako nová, tiež Beckmann.
Tak isto mame beckmann uz 2 roky ju syn nosí, áno prala som ju v práčke na 30tke v pohode.. vydrží ešte aj 3ti rocnik
Ja rucne-strucne.
Napustim vodu do vane, dam gel na farebne a necham tasky chvilku namocene, potom vykefujem, osprchujem a dam na balkon.
Na taskach mojich deti je pracka vyslovene preciarknuta a nakreslena sprcha (Ergobag) 😉
Starsia tema, ale pripajam sa ... prosim, dcerka ma rovnaku tasku a potrebujem ju oprat. Co s tou vystuzou chrbatika a svetielkom? Vdaka za realne skusenosti.
prala som v pracke, nicomu sa nic nestalo... este aj flaky som vanishom priamo na tasku natrela
@tuli_tuli v tom pripade by som ju dala na rucne pranie, bez zmykania do pracky. ani by ma netrklo to prat rucne...
@simca06022011 ved prave, tiez ma ani nenapadne to rucne drhnut... a nestalo sa nic tomu svetielku? aj po oprati riadne fungovalo?
@tuli_tuli áno fungovalo u nás... neviem ci šťastie Ale išlo. Škoda ze to tak.nestastne vymysleli a neda sa vybrať🙂
@simca06022011 Ha, da sa vybrat 🙂 dokonca som vcera nasla aj video ako na to.... taska je uz oprata, ako nova je
@tuli_tuli tak super 🙂) to ma nenapadlo hľadať to 🙂
@lenkadenisa vsetky skolske batohy som prala v pracke. teda tie latkove.