Dobrý deň, maminky viete mi odporučiť nejakú cirkevnú základnú školu v Petržalke, resp.Staré Mesto ktorú navštevujú Vaše ratolesti a ste spokojné so školou? Najlepšie, kde sú aj nejaké športové krúžky, ktoré by mohlo dieťatko navštevovať. Pomaly sa nám blíži zápis do 1.ročníka, tak sa rozhodujeme, kam dieťatko zapísať. Ďakujem.
@pribinak ja viem, ale zbieram si už teraz informácie o základných školách, aby som mala už teraz prehľad a podľa možností, čo najlepšie rozhodla do ktorej cirkevnej základnej školy zapísať syna. Preto ocením ak sa podelia o skúsenosti mamičky, ktorých detičky navštevujú cirkevnú základnú školu. Ďakujem za pochopenie 😉
ja som pocula o tejto v starom meste, ale iba z rozpravania znamych: http://www.zsmatkyalexie.eu/skola/ms-2140/p1=2140
Dcera nsvštevuje sv. Uršulu, čo konkretne ta zaujima? Keď len to či je cirkevna tak ktorukolvek z nich. A rataj aj s tym že ta nemusia prijat su to sukromne školy a nemaju školsky obvod.
@silvi300 moja dcéra tam chodila už dávnejšie, ale krúžky sú tam určite. Ktorá cirkevná škola nevychováva v duchu kresťanstva? Veď na tom je tá škola založená, ale samozrejme sú tam školské osnovy čo sa týka ostatných predmetov tak ako aj v štátnych školách. Viem, že chodia aj počas vyučovania pri rôznych cirkevných sviatkoch do kostola, ktorý je blízko školy.
Každa škola ma ponuku na kružky vid web, na nedbalovej sidli v budove školy aj zuška ktoru možu deti navštevovať. Na sviatky chodia do kostola a maju naboženstvo. Nemodlia sa od rana do poobedia maju rovnake osnovy ako v inych školach. Ked mam pravdu povedat nevyberala som školu podla kružkov ani podla toho či je krestansky založena.
Prosim ma niekto skusenost s tym ako odpoveda na prijatie skola Narnia v Ba? V piatok kamoske uz dosiel email ze su prijati a my nic…robia to na etqpy alebo najprv prijatym?dakujem velmi pekne
@elisa24042017
ja mam skusenost s inymi gymnaziami
ale ano, najskor posielali prijatym (v doobednych hodinach) a poobede neprijatym
alebo z ineho gymnazia v piatok prislo prijatym a my stale este nic nemame na edupage ....tak cakame...takze asi nic
takze moze byt, nemusi.....neviem podla coho to riaditelia posielaju, asi podla poradia, v ktorom sa umiestnili
tam na tom rozhodnuti bude napisane, co treba robit
do 5dni treba podat odvolanie
v pripade prijatia neviem dokedy treba potvrdit zavazne....asi to tam bude napisane
a napr. v stredu nam to prislo elektronicky na edupage a dnes to iste rozhodnutie priniesla aj postarka doporucene (podla mna by stacilo aj elektronicky)
Zapis do 1. ročníka bude v apríli 2019