Ahojte, môj syn má 10 a od septembra pôjde na druhý stupeň. Zvažujem jeho preloženie do tejto školy, tak by som sa chcela spýtať maminiek, čo tam majú detičky na ich skúsenosti. Ďakujem. 🙂
@sandracs môj synovec tam chodí, ale prvý stupeň. Brat s manželkou sú spokojní.
@miskap2111 Ďakujem 🙂 Náš Riško chodí na Matky Alexie od prvej triedy a už od začiatku sme zvažovali preklad, ale bojím sa toho, aby to nebolo ešte horšie. Pre mňa je dôležité hlavne to prostredie - aby nebolo stresujúce. Ďakujem za odpoveď. 🙂
Nikto ďalší nemá skúsenosti? ☹
Rada by som obnovila tuto temu, kedze nas zaciatkom roka caka vyber ZS v Karlovej Vsi. mamicky, ktore mate deti v tejto skole, mohli by ste prosim napisat svoje skusenosti, pripadne dovod, pre ktory ste sa rozhodli prave pre tuto skolu?
Vopred velmi pekne dakujem! 😉
Dobry deň, aj my sme sa rozhodli pre túto školu. Syn mal nastúpiť do prvej triedy. Do poslednej chvíle sme zvažovali medzi Tilgnerkou a Sv. Františka. A myslim ze sme sa rozhodli správne. Asi je mozno skoro tvrdiť, ale maju perfektnú pani učiteľku.
@sasanka1510 - dakujem pekne za prispevok, viem, ze je to asi este skoro, ak mate prave prvacika, hodnotit to tak celkovo, ale budem rada, ak sa aj neskor ozvete, co vas na skole prijemne prekvapilo, co naopak zaskocilo 😉 .
Este by som rada vedela, ci tam na 1.-4. ponukaju aj nejake kruzky v ramci druziny napriklad. Dakujem pekne za odpoved.
Aj my zvazujeme - Tilgnerku, Sv.Frantiska a Karlovesku, vzdialenost nehra rolu, vozit budeme musiet do kazdej 😝
@avanti Áno, v ponuke je hned niekolko kruzkov. My mame na výber v ramci školy počas SKD tieto: ekokruzok (pre dieťa v tomto veku velmi zaujímavé spoznava prírodu, zivocichy hovoria o tom čo je zdravé a čo škodlivé...), futbalový krúžok, loptovych hier a tiez karate. My chodíme este plávať do Devinskej, tak si myslim ze v ramci SKD je to super. Neviem kedy by som s ním potom robila úlohy. Chodí teraz na začiatku dosť unavený. Tiez sme mali aj Karlovesku, ale o nej sme prave zaculi nepríjemné skúsenosti. Vsetky tri školy mame nablizku. Ťažko povedať, ktoru školu si vybrať. Ale drzim palce. Urcite sa vsak neriadte podľa NUCEM testovanie 9. Je to orientačne hodnotenie školy ako takej. Pozrite príspevok vo fóre školy zavádzaju
@avanti Presne sa to fórum volá: Dajte si pozor na klamstvá o úspechoch školy.
@sasanka1510 ja ich triednu poznam osobne. ak je tam otvorena len jedna prva trieda🙂 je paradna a miluje pracu s detmi🙂
@ranya Myslíte na sv. Františka? Triedy sa otvorili tri. Ale mam pocit, ze to bude urcite ona. Ma iniciály F.M. 🙂?
@sasanka1510 - dakujem pekne za info a nech sa prvacikovi v skole dari, dobra ucitelka to je zaklad! 😉 , pozriem aj na tie testovania a do toho fora. Karate zvazujeme ako pohybovy kruzok aj tento rok v Amelii, tak to by nam z hladiska kruzkov na skole aj vyhovovalo 🙂
@sasanka1510 ta moja ma inicialy MS 😉
Mile maminy, chcem Vas poprosit o nejake info kto ma dieta na skole Sv.Frantiska nejake info o skole by mi velmi bodli, zvazujem kam dat dieta v okoli Karlovky a Dlhých Dieloch, zaujíma ma ci je to tam nabozensky zalozene, ci tam iieje problem dat dieta ktore nie je vedené týmto smerom aku uroven tam jazyky, moc moc dakujem za info 🙂 🙂
@emilucha Ahoj, precitaj si vyššie. Sme spokojní. Náboženstvo sa synovi páči - vysvetlovane v príjemnom duchu, maly ro berie ako rozprávky. Dokonca aj my rodičia sme sa čo to dozvedeli. Každú stredu maju sv. Omšu, je to ako výchovný koncert, kde deti v zbore spievajú nabozenske piesne. Take moderné, skoro ako v americkych filmoch. Ani my nie sme striktni veriaci, ale sme velmi spokojni. Deti učia láske a porozumeniu. A k tomuto uz niet čo dodať.
Dobry vecer maminky, aj my zvazujeme vyber skoly a na tuto mame zatial len dobre referencie .... Hladame skolu s ludskym pristupom a skolu, ktora si vsimne aj dieta, ktore nevycnieva z davu....Chcela by som sa opytat, ako je to na tejto skole so znamkovanim prvacikov. Dostavaju hned znamky alebo su hodnoteni slovne? Trosku sa obavame dochadzania z Dlhych dielov, ale pocula som, ze sa da vyuzit skolsky autobus. Nemate niekto skusenosti? Pojdeme sa pozriet este aj na Veternicovu, len na tu mame aj negativne referencie.
@sandracs
ahoj, ako to nakoniec dopadlo? Prelozila si synceka? S cim si nebola spokojna na MA. My zvazujeme tuto skolu alebo Skolu sv. Ursule.
@snezienocka100 Ahoj, preložila a veľmi to pomohlo. Konečne znovu ten veselý chlapec 🙂. Čo je zlé na MA? Ťažko povedať, veľmi závisí od učiteľky. Máme na MA staršiu dcéru a tam sme boli spokojní. Mala veľmi dobrú učiteľku na prvý stupeň a má aj fajn triednu teraz. Na tom prvom stupni sme boli u dcery spokojní viac ako na 100%. Naozaj veľmi fajn učiteľka, na rodičku nesmierne priateľská atmosféra, skvelá vzájomná komunikácia...no naozaj nad očakávanie dobre 🙂 Syn zase opak.
Ahojte. Ako je to prosim vas s tym prvym stupnom? Su na dlhych dieloch vsak? A do ktorej triedy neviete? Btw, nechystaju sa nadstavit skolu? Nejake take info som pocula. Potesi ma kazde info dakujem 😊
Zdravím vás milé mamičky, viete mi prosím povedať kto robí inšpekčnú, metodickú činnosť na Cirkevnej škole sv. Fr.z Assisi Karlova Ves? Viem , že zriaďovateĺ je Rímskokatolícka cirkev-Bratislavská Arcidiecéza. Ďakujem
Naša skúsenosť s prvým stupńom tejto školy bola žiaľ viac ako traumatizujúca nielen pre naše dieťa, ale aj pre nás ako rodičov...
@avanti prosim vas ako ste sa nakoniec rozhodli a ste spokojni? Volime medzi tymito tromi. Dakujem
@samko222 prosim vas napisali by ste mi do spravy preco, zvazujeme tuto skolu, tak by mi velmi pomohlo rozhodnut sa. Vopred vam dakujem
Prosím o informácie o tejto škole aktuálne , ak tam má niekto nejakú skúsenosť , zväzujeme nástup do tejto školy do prvého ročníka by mal nastúpiť naša dcerka a nevieme sa rozhodnúť či áno a či nie . Veľmi pekne ďakujem .
Nikto nemá skúsenosti? ☹ Alebo aspoň sprostredkovane?