Ziak chyba cely tyzden v skole, ale poobede chodi von hrat futbal.
Ak si učitelka tak mas kontakt na rodicov a Edupage. Ak nie- tak sa nestaraj a neries.
Možno sa učí z domu , nemusí byť chorý - nevieš, nerieš .
Nezavid mu. Je to vec vašej učiteľky a jeho rodičov, nie tvoja.
mozno je v rodine covid a tak ho nedali do skoly, lebo moze byt potencialne nakazeny. Ale po vonku ho pustia, tam je male riziko nakazy a v oficialnej karantene nie je. Preco riesis akesi cudzie dieta?
Skus aj polozit nejaku otazku...ked ma napriklad vsi, tak futbal vonku asi nejako nevadi a do triedy nemoze...
Myslím si, že to je vec rodičov. Ja som celkom rada, že moje decká sedia v škole a nemusím s nimi riešiť všetko to učivo, čo v škole preberajú. (Ale chápem, že ťa to žere, keď si spolužiak... 😁).
Ziak ma covid
Keď chodí von hrať futbal, tak určite nie je chorý. Ak majú kovid v rodine, tak je správne, že nechodí do školy. V čom je problém? Hrá ten futbal s tvojím synom? Alebo o čo ide?
Co znamena "chodi hrat futbal"? Ak je v zahrade s otcom pred domom a hraju futbal, tak su spolocna domacnost, zas ked mu nie je zle, v posteli lezat nemusi... moje deti ked mali covid tak 1 den teplota, ale pozitivny test 9 dni, takze museli trcat doma... a ano na biku vonku som ich kludne pustila mimo ludi alebo k nam do zahrady...
Je rozdiel či ma covid naozaj alebo iba povedal že má a nemá.
Ak má naozaj, tak by som to nepodcenovala. Može nakaziť triedu-y.
A že hrá futbal- to je skôr vec rodičov.
Ty kks, ľudia, keď chcete odpoveď, tak aj normálne píšte... Veď opíšem čo sa deje a dám otázku...
Toto čo si vypotila je čo....????
Máš málo svojich starosti a problémov?
Už sa tesim na témy , bola som u kamošky a mali doma veľmi teplo kde to mám nahlásiť.
A prečo Ťa to trápi? 🤔
Ty ak si učiteľka a nedokážeš ani zmysluplne napísať otázku, či viac opísať situáciu,tak sa nedivím dnešným deťom a ich vzdelanosti ak je vás takýchto ,, učiteľov,, viac ( o čom nepochybujem).
Nejako sa ti z toho vytratila otázka