Chodia Vaše deti do prvej triedy oblečené aj v tepláčikoch? Celý deň v rifličkiach mi odmieta....
DAKUJEM
Teplaciky, riflicky 🤦🤣 co ma 1rok?
Skus mozno take tie makkucke fajne rifle na gumku.
ako prvak je v skole 3 max 4 hodiny a ide domov , urcite tam nieje cely den
asi som stara skola, ale za mojich cias sa do skoly v teplakoch nechodilo. ani v znackovych
teplaky boli max na telesnu - aj to az neskor, prve roky povinne biele tielka a modre "gatky", chalani cervene trenky
Tepláky do školy asi nie sú vhodné, no daju sa kupiť pohodlné rifle, mäkké, na gumu v páse. Popozerajte.
U nás sú tepláky povolené len do družiny. Na vyucko nie. Synovi som kupovala take makke rifle s gumkou v pase, alebo čierne športové nohavice.
Ale tepláky nie.
Next ma velmi makkucke rifle (samozrejme presne vybrane druhy) . Su ako oblacik, v pase guma. Vyzeraju ako rifle ale velmi pohodlne. Kupujem ich mojmu 4 rocnemu, lebo klasicke by ho "skrabali", nedal by ich na seba a aj chcem, aby sa dobre citil
Podla mna je to neslusne, ospravedlnujem sa. V dnesnej dobe su super makkucke joggery, ktore su pohodlne.
Kedysi sme nosili tvrde riflove alebo nohavice od krajcirky a vydrzali sme 🙂 patri sa chodit pekne a slusne obleceny
Asi záleží aj od školy, mne napríklad chodí malý v lindex leginach, je to pohodlné, môžu aj normálne pohodlné tepláky, ved ja nevidím nejaký rozdiel v pekných teplákoch a potrhanychbrifliach, mne tiež malý rifle nenosí skoro vôbec, v minulosti to bol pracovný odev. Podľa mňa veľa záleží, aby dieťa bolo slušne, čisto a pohodlné oblečené. Co môžu byť aj tepláky. Malý aj overaly nosil a aj bude.
@nika82 to fakt? Prvák do družiny nejde, matka nepracuje? Dieťa býva bežné od 7.30 do 16.00 a aj viac v škole, najmä prváci.
predávajú mäkké rifle stoja viacej ale akože sú príjemné na dotyk, ja kupujem len také tie klasické tvrdé sú dosť ozaj, a mimochodom na margo tých čo vravia, že prvák ide na 4 hodiny do školy tak jedine taký čo matka nepracuje, mne normálne chodil syn od 7:30 do 15:30 čo je v podstate celý deň v rifliach
Tiež ma udivilo že na 4 hodiny tak to závidím maminke čo nikde nepracuje
Deticky su v skple mnohe do 17.00. Ostavaju aj v škd. Cele prestavky su na kobervi po kolenach. V škd pokracuju alebo behaju vonku po ihrisku. U nas chodia chlapci aj v teplakoch a baby v leginach.
@katulienkax Poobede v školskom klube sa môže prezliecť. U nás takto chalani fungujú bežne. V klube sa hrajú, válajú po koberci, chodia von.
@maciatkolulu no ak ho do druziny neda tak nejde
@nika82 písala celý deň...
Moj chodil aj v tepakoch,ved aj dievcenske leginy su kvazi ako teplaky ,pokial na nich dievcata nemaju este suknu/saty
@att123 ja neviem, ale ja ako dieťa som neznášala niektoré veci, ktoré som si musela obliecť, skriabali ma, bolo mi nepohodlné, takže ja môjho syna nechám nosiť pohodlné a slušne oblečenie, má aj ako písali vyššie mäkké rifle, ale najmä legíny. Nemám pocit, že by mi preto skákal po hlave.
Nas nosil pohodlne nohavice na gumu. Pohodlnostou su porovnatelne s teplakmi, ale vyzeraju slusnejsie. V obchodoch je dost velky vyber.
U nás v škole nosili chlapci niektorí aj tepláky, aj keď väčšina rifle tak jeden spolužiak výhradne tepláky😅. Takze si nemyslím že je to nejaké extra veľké pohoršenie obzvlášť pre prváka ak budú tie tepláky take slušne, nie že jak nosí po dome ale take na úrovni tak nevidim problém
U nas to zrusila sama riaditelka, mamickam co riesili teplacocky a riflicky oznamila ze maju skolakov uz a nie skolkarov. Daju sa kupit aj ine nohavice ako rifle. Baby to sice maju fajn, lebo leginy su viac menej teplaky pre ne, ale chalanom sa tiez da kupit. Teplakt na telesnu ostanú a osobne si mnyslim, ze mu to bude fuk, bude mat v skole kopec inych starosti a radosti ako oblecenie riesit. Viac to riesia rodicia ako deti... Mozno niekde si to ani nevsimnu 😁
Nie. Je to škola,nie škôlka.