Ahojte.
Chcela som sa spýtať tých z Vás, čo majú deti na dištančnom vyučovaní doma, či aj Vám chodia správy od učiteľov cez Edupage neskoro večer ( po 22:00).?
Ďakujem.
@miamie chodia a nevidim v tom problem - su to materialy na dalsi den.
@miamie a su to ulohy,ktore maju byt druhy den rano uz vypracovane?ak ano,kontaktujte nasledujuci den ucitelku,se je to neskoro,ze uz dieta spaoo a do rana uz ulohu nestihlo spracovat.
ak je to len nejaky projekt alebo uloha,ktoru odovzda neskor a podobne,neriesila by som.ucitel posiela vtedy,ked ma cas.
Synova pise zasadne okolo polnoci. Posle ulohu. Na druhy den okolo polnoci posle spravu, ze sa blizi termin vypracovania, na dalsi den zasa, ze uz len do daneho casu. A v ten den posle spravu kto neodovzdal. Zasadne pracuje tesne pred polnocou alebo po. 👍
Úplne bežné, že chodia správy o 23tej
Ano, ja som tak posielala spravy (marec-maj) mnohokrat aj o polnoci. Boli to ulohy, ktore mali deti vypracovat nasledujuci den, pripadne bolo vypracovanie 2-3dni. Cize ked vstali, mali ich uz nachystane.
Zial, nie som robot a den ma len 24 hod. Cez den som so ziakmi komunikovala, kontrolovala im ulohy, popritom som sa ucila s mojim vlastnym prvakom a varila, kedze bol doma aj skolkar.
Kedy som mala skolskym detom nachystat pracu? Ked bol vecer, deti ulozene, ja som od unavy ledva zila, aj tak som musela sadnut k pc a chystat ucenie. Ci je to taky problem, ked vam v telefone nieco pipne?
nám aj okolo pol noci. - nevadí.. nie sú to materiály na druhý deň, resp. ktoré musia byť vypracované na druhý deň ráno.....Dcéra tiež pošle úlohy z fyziky o 2 hod. ráno....Ani by som o tom nevedela, ale písala mi uč. fyziky....😀
áno, aj mne chodia večer o 22.h., pritom správa bola písaná ráno. Lenže mne sa stalo, že bolo treba urobiť úlohu do 17.h v ten deň ....
@malapepka pipnutie sa dá vypnúť...
Ale mm ak stáva ráno o 4 hod. do práce - robí na 3 zmeny, pípnutie ho prebudí a potom zaspí až o 2 hod. Takže jemu to troška vadí, keď ide na rannú ...na iné zmeny nie.
@deti95060810 ale ved v nastaveniach sa da nastavit, ze nech nechodia upozornenia z tejto aplikacie.
@malapepka tak mu poviem...
A to vy mate stále zapnutu WiFi alebo dáta? Lebo ja tomu nerozumiem.. Vypnem upozornenia alebo WiFi a hotovo.. Učiteľ je tiež človek, nech to posiela kedykoľvek sa dá, keďže aj on má svoju domácnosť.
Nám prišlo ešte v marci, že žiaci môžu kontaktovať učiteľov len do 18.00, potom už proste nie, a učitelia posielajú úlohy do 20.00, potom aj tak vypínam data
@miamie 1 x mi tak prišla, učiteľka sa veľmi ospravedlňovala. Bolo to dosť v surnej veci, ktorá sa týkala rána. Bolo to cca 21.30