Ahojte maminy …mam dvoch buducich prvakov …a chcem sa opytat ako ste riesili skolske ubory … kde ste kupovali a ake ? Dalej kde ste kupovali tenisky alebo botasky na telesnu a ake ? Mate popripade radi nejake navo nesmiem zabudnut aj ohladom inych veci ? Dakujem. …ocenim nejake prakticke skusenosti
tenisky do telocvicne sme kupil v Decathlone
Sem sa pridám. ☺️
Baby a tenisky z telesnej si nechavaju v skole, alebo ich nosia domov?
S telesnou netreba robit vedu - obycajne tensie pohodlne teplaky, mozno v septembri este kratasy - ja davam teplakove, hocijake tricko aj s napisom alebo v Decathlone sa daju kupit aj sportove detske za dobru cenu, mikina na zips nejaka tensia (tu nosili minimalne). Nikdy som nekupovala origos teplakovu supravu detom na TV, mali to, co normalne nosia aj doma - samozrejme take zanovnejsie, neobnosene. Tenisky sme kupovali v Sportissime vacsinou - nejake lahke a s bielou podrazkou.
@seahorse27 a nemozu to byt halove s hnedou ? Vyzaduju len biele podrazky ja takych teda vela nevidim
Na telesnú obyčajne kratasy, ma ich plnú skriňu, tričko tiež, u nás nemusí byť biele, tenisky kupujem v decathlone, stoja okolo 10-14€, su s bielou podrážkou,. žiadne špeciálne ubory, súpravy ani nič som nekupovala pri staršom a neriešim to ani pri mladšom, ktorý ide do školy v septembri
@angel2017 telesna klasika. Tricko, kratasy, ponozky, teplaky, mikina (podla toho, ci maju telocvicnu). My sme mali halovky, zaklad biela gumena podrazka, aby sa nesmykala. A na vonku mal botasy. Tie vsak nosil len v heseni a potom tak od cca aprila