Mamičky idem si k vám po radu. Syn ide do prvej triedy a potrebovali by sme kvalitný box na desiatu, čo je fak odolný a prakticky a desiata v ňom vydrži čerstvá a hlavne mu tam vojde aj pecivo. Už sme ich zopár vyskúšali no všetky skončili v koši. Ďakujem za každé odporúčanie. Pekný deň 😘
Aj ja som kupila z lunchbox 🙂
Ja hlasujem za firmu sistema. Maju milion velkosti a typov. Dekel na tych "lunch cube" boxoch ma ozajtsny pant, teda sa to nezlomi po case, ako na roznych inych boxoch.
Mame tento a za mna top. Kupila som ho v Tescu. https://www.culinaris.eu/sistema-Lunch-Cube-140...
@misscelaneous a @ciusinka prosim vas ako ste spokojne s tym desiatovym boxom lunchbox? Vdaka
@misiatko26 fuha, asi neskoro, moc sem uz nechodim ale som velmi spokojna a dcera mi vravela ze jej chodia do neho spoluziaci nakukat a obdivuju obrazky 🙂
@misscelaneous prosim ta a to zatvaranie je trosku take kvalitnejsie, neotvara sa to samo len tak? Chcela by som to dcerke, ked v septembri nastupi do 1. rocnika
@misiatko26 nie, neotvara sa to. Davame tam aj ovocie, ktore vie pustit trichu stavy a vrchnak ju udrzi aj v priehradke a ani netecie.
My sme kupil z lunchbox.sk este nepouzivame, tiez buduca prvacka ale vyzera teda velmi kvalitne