Muz kupil do skoly detom biele gerbery neviem,ci nie su len na pohreb,co si vy myslite?
Gerbery sú krásne kvety a páči sa mi, že ich kúpil biele. Je to znak úžasnej čistoty, ktorá sa skrýva v srdci vašich detičiek. Pani učiteľka sa im určite veľmi poteší. Také pohrebné sa mi zdajú radšej chryzantémy.
@katikaba vsak ked sa ti to nezda, tak kup ine a hotovo, alebo u vas v kvetinarstve maju iba biele gerbery, ci ich maju v akcii, ci vam rastu na zahrade?😀
v pohode, my mame gladioly
zober aký máš...kvet ako kvet. Kým nie je zvädnutý tak prečo nie...
Gerbery milujem a bezne si ich kupujem do vázy, aj biele....nevidim na tom nic pohrebne....
Pokiaľ im nedáš čiernu stuhu, sú aj biele gerbery veselé kvety vhodné pre pani učiteľky. Môj syn učiteľkám namaľoval kvietky a spravil ich také zemito zelené, vrátane okvetných lístkov, vraj majú džípovú farbu 🙂
Čo je to za módu niekoľkokrát za rok obdarovavat učiteľky? Na začiatku roku, na ich meniny, ďalšie darčeky aj pre učiteľky keď ma žiak meniny a narodeniny, na konci roka.. Myslím že to je choré. 😉
Môžu byť biele gerbery 🙂
Gerbery su pre mna 1000x krajsie ako ruze. Svadobnu kyticu som mala len z bielych gerbier,ziadne ine kvety
Nepoplietla si si to s kalami?? Gerbery su nadherne, urcite potesia🙂
Nemozu, ja som dala zltu 😂 Ved to je hadam jedno, akej farby kvet zvolite, ci to sa rozhodnuje podla nazorov druhych?
@tuqanqa ak závidíš, tak sa stan učiteľkou aj ty. ;- D My v našej triede bežne dávame učiteľke a aj asistentke kvety na začiatku ako aj na konci školského roka (skladame sa rodicia všetkých deti) a keď ma dieťa nejaký sviatok tak do školy niečo prinesie, sme malá komunita a vážime si, co učiteľky pre naše deti robia a nemáme z toho ( obdarovavania) žiadnu psychickú a ani hroznu finančnú ujmu, keďže je nás na to viac.
Myslím si, ze kvety potešia vždy.
@karkulka1 Preco by som mala zavidet? Za to ze mam na to trochu iny nazor? Je to moj nazor a pocit ze sa toto obdarovavanie zvrtlo. My sme nosili iba na konci skolskeho roka a to iba na skolach, nie v skolkach, teraz sa nosi x za rok. Nikedy mam pocit ze sa skor maminky predbehaju kto co najlepsie vymysli a co kto drahsie kupi.
Nieje v tom ziadna zavist.
Určite v pohode.