Mamicky prvakov, v prvy skolsky den budete niest do skoly kvet pre pani ucitelku.?.. Ja mam dilemu ci sa to teraz hodi alebo nie ked su vselijake obmedzenia a odporucania🤷♀️.. Dakujem
Kvetom nikdy nic nepokazis,skor ti bude trapne ak ako jediny nedonesie
Kvietok sa hodi vzdy. 🙂
Treba brat 2 ks aj pre p.uc.z druziny.pride tiez do triedy.
Ja by som dala, aj teraz nasej dam, ide do 5. rocnika, budu mat novu ucku. A aj u nas bola aj vychvavatelka z druziny predstavena prvacikom a deti mali aj pre nu kvietky, ja som si to neuvedomila a iba jeden nasa mala.
vacsina deti bude mat, je to tradicia a zatial nikde nebolo pisane ci odporucane, ze by sa nemali nosit. Ja som zazila, ako jedno dievcatko nemalo ten kvet, vsetci ostatni ano a nestastna bola, slzy na krajicku.
Tiez si myslim, ze mu kludne mozes kvietok nabalit. Ved zase v skutocnosti to nie je take tragicke ako to media nafukuju a opisuju!
My mame syna. Dostal triedneho. Z mojho pohladu by nejaky kvietok vyzeral blbo 😉.. Este ked sa ma kamoska pred nastupom do skoly pytala, ci mame kvet, som si robil srandu, ze nie, lebo neviem ci kvet alebo flasku 🙂
@romanka_369 určite áno
Podľa mňa tým nemáš čo pokaziť a keď jej podá ten kvet tak ako žiadne obmedzenia ani neporuší, takže žiadny zbytočný strach
Dakujem Vam moc za odpovede🙂
Vždy každý jeden ročník, či ZŠ alebo SŠ
@romanka_369 ja myslím, že kvietkom nič nepokazis. Neberme deťom všetku radosť z 1. dňa v škole, už dosť, že nástup do školy im “spestria” tie opatrenia.