Batoh verzus aktovka pre prváka

nadej1111
6. aug 2024

Ktorá možnosť je lepšia?Ja som asi za Batoh typu Topgal ale môj syn by bral aktovku od baagl

nadej1111
autor
6. aug 2024
kacena4
6. aug 2024

uplne jedno nech si vyberie podla obrazka ktora sa mu viac paci. nam vyhivoval viac topgal

betulinka1
6. aug 2024

@nadej1111 ktora sa ti lepsie bude drzat 🤣🤣🤣 myslim to vazne. Vyberáme tasky pre prvakov a uprimne neviem, ci moje dieta tu tasku malo na chrbte. Nosim ho ku skole a chodim pre neho autom. Ked uz zacal chodit sam ku mne do roboty, vypytal si vak, ze je mu to lepsie ako aktovka.

banalu
6. aug 2024

@betulinka1 presne toto som minule riesila s kamoskou, ze je uplne jedno co kupi, lebo 99% mamciek vlaci tu tasku do/zo skoly, tak nech sadne hlavne jej 😂

cinky16
6. aug 2024

moj syn si vybral batoh z topgalu, ja som bola skor za aktovku, ale on mi povedal, mami: ja ju budem nosit, ja idem do skoly, nie ty, vyberíem si taku aka sa paci mne, tama batoh z topgal
https://www.topgal.sk/p/mira-24019?gclid=EAIaIQ...

patka06
6. aug 2024

z praktického hľadiska pre prváka aktovka - jednoduchá, prehľadná, s pevnou priehradkou
Najlepšie je ísť do predajne vyskúšať

luxus10
6. aug 2024

ja som za aktovku,a nechala by som dieta, nech si vyberi, lebo on ju bude nosit...potrebuje mat ten pocit, ze si to sam vybral...

maminkadeticiek
6. aug 2024

Ja hlasujem za aktovku od Topgal.Najlepsia,navyse za nas neznicitelna.

kp7333
6. aug 2024

@nadej1111 aktovka je prehladnejsia, ma jednu priehradku a tak prvaci-motaci lahsie najdu knihy, zosity a peracnik. pri batohu musia viac rozmyslat, co kam zalozili. ale pocitaj s tym, ze ju ponosi 2 roky a od 3.rocnika bude pytat batoh, ktory neposobi tak detsky. ten topgal batoh vyuzije na celom 1.stupni.

yanni
6. aug 2024

@nadej1111 zalezi aj akej je postavy. Ja idem mat od septembra uz 5teho prvaka. Prvy traja, chlapci, mali togal batohy. Um uplne pasovali. Stvrte dieta, dievca, chodilo do sukromnej skoly a ziadnu tasku nepotreboval, tak sme nic nekupovali. Az od tretej triedy mala uz topgal batoh. a najmladsia? To bol doslova porod zohnat nieco. Vsetky topgal batohy velike, topgal aktovky sa jej nepacili. My sme 3 mesiace len po obchodoch behali a skusali. Ergobag, step by Step a aj ine vychyrete zancky, vsetko bud strasne velke alebo tazke alebo sa jej nepacilo. No a to uz poriadne ani nemas poriadnu aktovku. Naco jej je aktovka so svetlom a integrovanym usb a neviem co vsetko este. Po prve to tu tasku robi tazkou a po druhe predrazene. 300 E fakt za aktovku nedam. Nakoniec sme boli vo velkoobchode so skolskymi taskami (zijeme v zahranici). Tam poskusala vsetko mozne a vyslo to na aktovku. Jednoducha, lahka, ziadny gyc, dievcenska ale bez Elsa, Anna a podobnych hovadin. Od Belmil.

luxus10
6. aug 2024

moj nosil aktovku stil s obr. auta skoda vision cele 4 roky, inu nechcel...😍 aj batoh som mu kupils od stil, ale nechcel, a ked skoncil 4 . roc, maslel, ze aj do 5r. s nou pojde,,,😍

yanni
6. aug 2024

@kp7333 to ci bude ziadat batoh, to zalezi aj od damotneho dietata a ako je ovplyvnitelne. Spoluziaci mojej dcery takmer vsetci mali aktovky do 4teho rocnika (u nas koniec ZS). Ked aktovka nie je doslovne mala a nepriestranna, tak väcsina ludi to tu nemeni. Potom od 5. rocnika uz vsetci nosia batohy. To uz su deti 10+, takze pubertaci, ktory uz neinklinuju k autickam a Hello Kitty.

yanni
6. aug 2024

@luxus10 super. MOja dcera ide teraz do 5teho rocnika a tiez nechce nic nove. Tak som oprala a bude nosit dalej. Ale ako som vyssie pisala, ma tasku az od 3. rocnika, tak to sme uz kupovali Topgal batoh a uz si nevyberala nic take detske.

kp7333
6. aug 2024

@yanni aj moja mala Belmil aktovku, ale nosila ju len 2 roky, potom uz chcela batoh, tak sme kupili od 3.rocnika taky vacsi Topgal, ten nosila az do piatej triedy. Tu Belmil aktovku po nej este dalsie 2 roky nosila mladsia dcera.

cookie29
6. aug 2024

Ja som to riesila vlani. Topgal, pokial sa nezmenili, nemali fyziologicky dobre spraveny batoh. A ja osobne som bola z nich dost sklamana, mali sme kedysi v skolke a teda rychlo sa rozpadol.
A inak, dieta bude chodit do skoly same? Alebo ho budete vozit? Moje chodi peso a nesie si tasku same, kedze mam este aj mensie do skolky, takze nemozem vsetko niest ja. Cize kriterium fyzio bolo dolezite ako aj vaha tasky a praktickost. Pre prvaka, cim viac priehradiek, tym komplikovanejsie. Dalsia vec, pokial bude nosit, zalezi aj od jeho vzrastu, sirky pliec a pod, musi mu sadnut. Pokial ju budes nosit ty alebo ho budete vozit je to sumafuk.

nadej1111
autor
6. aug 2024

@nadej1111 bude ju nosiť sám ma to peši do 5tich minút...a keďže už to máte za sebou s akými fľašami a desiatovymi boxami ste spokojné?

yanni
6. aug 2024

@nadej1111 Box mame yumbox a flasu nerezovu z DM.

ninah1486
15. aug 2024
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

obidve moje deti maju skolske tasky od BAAGL, tie tasky su fakt kvalitne a hlavne su lahucke

kp7333
15. aug 2024

@nadej1111 naj flase su tie nerezove termoskove, co predavaju aj v pepcu... atd. V lete udrzia vodu chladnu a v zime mozes dat aj teply caj. Plus sa umyvaju lepsie ako tie s komplikovanym otvaranim ci so slamkami.

luxus10
16. aug 2024

@kp7333 ano v tych komplikovanych uzaveroch sa potom radi usadzaju plesne,,,a to potom nejde docistit...

luxus10
16. aug 2024

@nadej1111 desiatovy box pozeraj taky co sa ti zmesti do priehradky v taske...ked tasku napraces, aby sa vosiel...

kp7333
16. aug 2024

Nam sa osvedcil box z tchiba. Obsahuje dva mensie boxy na ovocie a zeleninu, ktore sa daju pouzit aj samostatne a zmestia sa aj do bocnych sietkovych vreciek na taske. Ja nemam rada tie boxy s pevnymi priehradkami, nie su variabilne a zle sa to umyva.

lauricka
2. sep 2024

Baagl nám vydržal pol školského roka, potom sa začali trhať ramenné popruhy, takže sme kúpili Topgal, s ktorým máme istotu a dobrú skúsenosť.