Ahojte, prosím vás, ak ste tu niektorá, ktorá mate autistu a je školák, ktorému odporúčajú asistenta a malý kolektív, ako to riešite? Ste tu niektorá, ktorá radšej zvolila cestu domškoláctva? Dcéra má nastúpiť do 1x ročníka ZŠ v septembri. Ďakujem.
hlavne napis mesto, kam bude chodit do skoly
je to vysoko individualne podla stavu dieťaťa ako funguje v skolke... ja mam 2ch a obaja boli v beznej skole bez asistenta. obcas tazke obdobie ale zvladaju skolu. je to dobre aby sa dieťa naucilo fungovat v kolektive, v sicialnej intetakcii kedze na strednu musi a neskor zit v spolocnosti... ak bude doma bude velmi uzavrety
@lucik194 zadávala som Žiar nad Hronom skupina. Asi niečo zblblo
no mali sme v triede, niekdy horsie niekedy lepsie, ale pokial zvlada kolektiv, dala by som do skoly, ziadne domskolactvo. .... dieta netreba uplne chovat v bavlnke..... hlavne kvoli buducnosti....
na zapise sa urcite popytaj ako su s asistentmi, ziadaju sa dopredu. kedze ich je malo, urcite nebude len pre jedno dieta....
Máš instagram? Je tam úžasná rodina a učia deti doma
Autizmusnasnezastavi.
Pani vyrába pre autistov uzasné aktivity
Syn má v triede autistu, funguje viac menej dobre. Sú siestaci,tak trochu skúša učiteľov,nevyberie si učebnice... Inak ok. Fakt to závisí aj od dieťaťa
Tiež sme to riešili. Môžeš mi napísať správu, ak chceš.