Ahojte rada by som sa spytala od akeho rocniku sa uci anglictina na ZS a ak by ste mohli prosim odfotit pripadne napisat nazvy ucebnic ktore maju vase deti na ZS a v ktorom rocniku, pripadne ake veci sa ucia. Dakujem 🙂
od 1. rocnika a mali bussy bee
Od 1.ročníka a mali First Friends
Od prveho a maju First Friends
Uz sa od prveho rocnika vyucuje anglicky jazyk? To je super, dobre vediet 🙂
Naši mali na prvom stupni Family and Friends
Podľa Štátneho vzdelávacieho programu (záväzného dokumentu pre všetky školy) povinne sa anglický jazyk vyučuje od 3. ročníka ZŠ. Ale školy majú určitú mieru flexibility a môžu zaradiť výučbu anglického jazyka už od prvého ročníka. To sa týka aj učebníc.
Od prveho rocnika, ucebnice Playway to English
Od 1. ročníka, tiež Busy Bee.
Nie všade od prvého v našej až od tretieho, treba si zistiť v konkrétnej škole
povinné podľa zákona je to od 3. ročníka, väčšina škôl ju však zavádza skôr, od 1. ročníka vcelku bežne.
Moji mali obaja od 1. ročníka, prvé dva roky vyslovene hravou formou a učebnicu staršia Busy bee a mladší Family and friends.
Dakujem baby. Rozhodla som sa doucovat anglictinu tak aby som si nakupila nejake tie knizky 🙂
@martinka117 na na univerzite ste nemali prehľad učebníc, z ktorých sa učí? Ja, ked som končila univerzitu, vedela som skoro o všetkom na trhu, teraz už nemám taký prehľad v materiáloch pre ZŠ, keďže učím na SŠ.
@hettinka ja nie som ucitelka nestudovala som univerzitu mam spravenu statnicu z anglictiny a tam mi nikto nepovedal ake knihy su na zakladke..
no zo zakona sa deti zacinaju ucit od 3.rocnika, ale mnohe skoly maju uz od 1 rocnika, od 3 rocnika prvy jazyk je povinne anglictina
nasa mala tiez v prvom rocniku (aj 2 aj 3) busy bee, najhorsia ucebnica anglictiny aka bola vydana na slovensku, vydana pred 10rokmi, nema hlavu ani patu, ziadne zaklady, zle napisana, co sa naucia v 1 rocniku zopakuju v druhom a potom aj v tretom, stale dokolecka opakuju....)
strasne ak mozete navrhnite ucitelom zmenu, presli sme si nou, cele zle....
starsia konecne presli na "projct"
Ako super ze sa u nas uci az od 3tieho.aspon vedia uz citat a pisat svoj vlastny jazyk a nemusia ich to ucit rodicia co anglinu sa nikdy neucili.Tiez Family and Friends.
aj u nas od 3tieho rocnika 🙂
dobrý deň, napíšte prosím
ktoré školy majú AJ až od 3. ročníka? ďakujem
uci sa od 1. rocnika a nasi maju playway to english... aj vo vyssich rocnikoch