Ahojte..značka zufala matka🙈 moje dieťa (3 ročnik)ma prvy krat anglictinu a rada by som mu pomohla no ja som sa ucila po nemecky ..a teraz k pointe nemate nikto co ako sa vyslovuje,číta v anglictine ??? Za mojich cias ked som sa ucila NJ sme si pisali co sa ako vyslovuje ..no oni maju citat a ja mu neviem poradit a ani skontrolovat ci je to spravne ..
@veronikadamianko napis to slovo do google prekladaca a tam ti da vyslovbost. Alebo slovbik glosbe tiez precita
@petronellla87 ano toto vyuzivam ale pre mna je to spanielska dedina aj ked to povie ...skor by som ocenila taku pisanu vyslovnost
@really8 dakujeeeem ten slovnik glosbe som akurat pozerala a vyzera fajn aj to tam tak zrozumitelne povie 🙏
@veronikadamianko ked si das slovo do google prekladaca a pod tym anglickym slovom kliknes na moznost "Zobrazit slovnik", zobrazi sa ti tam aj napisana vyslovnost, definicia a priklady, ako dane slovo pouzit.
@diewcatqoo idem to mrknut dakujem
@veronikadamianko podľa toho akú majú učebnicu, syn má Family and Friends- toto nám poslala učiteľka, ak by niekto potreboval pomoc s výslovnosťou. https://elt.oup.com/student/familyandfriends/?c...
@bozenas dakujeem nasi maju presne tu istu ucebnicu
@veronikadamianko keď si zapneš Google prekladač tak tam máš takú ikonku reproduktora to ti slovíčko prečíta 😉