Ahojte, ma niekto skusenosti s anglickymi ZS v Bratislave? Rozmyslam nad navratom na Slovensko po 18 rokoch v zahranici a hladam skolu pre moje slecny, 4 a 6 rocnu, obidve maju velmi slabu slovencinu. Dakujem
Galileo school v Biskupiciach
Ja by som ich do anglickej nedavala, ak maju zit na Slovensku, musia sa naucit hovorit po slovensky
Podla financii prijimacie pohovory sa teraz robia tak treba hladat mladsia skolka starsia skola ale to rozpatie je siroke financne myslim
A mate niekto osobnu skusenost s galileo? Na web nemaju cennik a BIS by ma na 2 deti vysla dost vela a som sama na ucty 😀
Su tu nejake mamky co sa vratili na sk a dalo by sa s nimi pokecat o financiach a zmene zivota? Ja toho vlastne o sk moc neviem co sa tyka platov a vydavkov na zivot 😩
Dakujem za odpovede
ZS Kosicka, prijimacky su v AJ
to je statna skola, neplati sa nic, ale dieta musi vediet plynule anglicky....inac v hodnoteniach najlepsia skola v Blave, ucia sa podla medzinarodneho programu, pozri stranky ZS Novohradska (resp. Kosicka)
http://www.gymnaziumceska.sk/zakladna.html zakladna skola v Devine .. vsetky predmety v anglickom okrem slovenciny
@peanut1 prave v tejto skole sa papalasizmu nevyhnes a je roblem sa do medzinarodneho programu dostat
@loginexistuje
Hmmm tak to mam asi dost naivne predstavy o skolach v BA 😂
Mas nejake osobne skusenosti s touto skolou?
@peanut1 ja mam dceru na inej bilingvalnej skole v ba ale poznam ajbtakych co tam maju deti je tam velky natresk nie je to spadiva skola cize treba mat aj inu skolu lebo tam sa neprijate deti rataju na desiatky resp cez stovku Neviem ake mas predstavy o skolach tie lepsie su dost obsadene a casto sa stava ze dieta nezoberu aj ked tam spadovo podla bydliska patri detto skolky vsetko trebalo uz teraz riesit na jar ak chces miesto od septembra
A kndruhej otazke zivot v ba je narocny ale ci vyzijes zavisi od toho aku pracu budues robit a kolko zarobis na aky taky zivot treba v cistom aspon 1200 eur ale zavisi to aj od toho kolko budes platit za skolu skolku lebo so statnyymi je problem ta suma je cisto na prezitie ak sa budes uskromnovat
Ahojte,
prosim vas viete ake su mesacne poplatky na zakladnej skole Galilieo_ Nikde som to zial nenasla.. Kosicka je vraj super, len problem je v pocte prihasenych deti do aj rocnika verzus pocet, ktolo beru a treba tiez pocitat s tym, ze pokial sa dieta nedostane asi 80% rodicov da dietatu odklad a opat to skusaju znovu, takze asi 80% deti je na prijimackach ý a viac rocnych☹
Pre tých, čo hľadajú súkromnú ZŠ v angličtine v Bratislave, minulý rok otvorili novú medzinárodnú školu Kings Schools International na Trnavskej ceste. Má zatiaľ málo detí v triedach, super učiteľov, príjemnú atmosféru a je o niečo lacnejšia ako ostatné medzinárodné školy v BA a okolí. Mám tam syna a sme spokojní, teší sa do školy.
@peanut1
ahoj, ja mam dceru v English International School of Bratislava v Ruzinove. Je to medzinarodna skola s malym poctom deti v triedach a ucia tam prevazne zahranicni ucitelia. A hlavne ich ucia inym stylom ako v klasickej skole, decka robia na projektoch a nenutia ich ucit sa
nezmysli naspamat. Nasa mala sa konecne tesi do skoly, som rada za nu🙂. A cenovo je ta skola podobna ako Kings School.
@tinkatinka123 a cenovo ako?
EISB neodporúčam… keď už Narnia v Petržalke
British international school Dubravka