Chcem sa svami podeliť a zároveň aj opýtať stala sa mi u nás na škole keď som šiel po sina tak nepríjemná vec .Vošiel som do triedi po sina a oproti mali veľa alkoholu asi chystali nejakú oslavu kopec fliaš z pálenky a deti sa rovno na to pozerali keď zme šli po škole po veci stretli zme učiteľku z poloprazdnov fľašku Vôd....🤔sin mi povedal že asi idú piť čo má zarazilo lebo ma len šesť rokou mislite si že je to normálne mne to normálne nepripadalo neviem či je na to nijaki zákon ale ako rodičovi sa mi to vôbec nepáčilo.
@modrykomik si to ty?
@dzony5576 omg.... 😳😳😳 Oci mi vybehli.
Btw tvojmu pribehu ani trocha neverim.
a toto je vysledok vypadku niektorych liekov, vazeni 😀
@pribinak žeby?
boze zeny tiez uverite kazdemu trollovi..
@pukina vidis niekoho, kto mu uveril? 🤦
@lindusss2016 modrykomik na instagrame
Stale, ked vidim sin, tak si zacnem opakovat vzorce na goniometricke funkcie... ale fajn raz za cas zopakovat 🙂
kristusaat 😵
@klarissa25 no uz som to nasla a teda mozem povedat, ze sedim v cakarni u dr a sulam sa tu ako blazon
@klarissa25 za posledné obdobie tu pribúdajú samé provokačné témy a ich pisatelia zázrakom skončili základnú školu, tak tipujem jeho
Haha veľmi vtipné čakal som normálne odpovede ale že ľudia sú až takí bl.... to som si nemyslel ale aspon tu vidno aké máte IQ.a pre dobrodruhov nepijem ani nedrogujem pracujem od rána do večera abi moje deti mali všetko ale vďaka za označenie mali bi ste sa nad sebou zamyslieť keď o niekom niečo napíšete.
Áno áno. Vidím v triede " sina" plno alkoholu , učiteľku s fľašou v ruke a prvé čo ma napadne: Bože rýchlo musím sa zaregistrovať na MK a dať tam otázku 🤣
Ty si riadny primitiv.
@dzony5576 sin akoze sinus? Ci ako?
@dzony5576 dobre, a teraz sa chod venovať gramatike a nevymyslaj hlupe príbehy o svojich uciteloch. Ta gramatika sa ti v živote ešte zíde.