Ahojte. Zvazujem pre dceru darcek - mikroskop. Mate doma mikroskop pre dieta (9-10r.)? Ak ano, aky typ a vyrobca? Ako ste spokojne? Oplati sa to, alebo su to zbytocne vyhodene peniaze? Som ochotna dat max. 30-40e. Neporadite, aky? Neposuva niekto? Dakujem
Hladam nieco taketo: Levenhuk LabZZ M101
Novy stoji okolo 30-40e. Nechcem minat tak vela, kedze neviem odhadnut vyuzitelnost. Preto by som kupila radsej pouzity, no stale funkcny, bez poskodenia.
@dellpo Ahoj, za mňa vyhodené peniaze. ☹️ Kúpila som pred pár rokmi synovi mikroskop, ak doňho pozeral 3x, tak aj to je veľa. A aj to som ho musela do toho ťahať ja, že poďme si niečo pozrieť cez mikroskop. Potom som to ešte párkrát navrhla, ale nemal záujem. Veľmi som mu chcela kúpiť aj hvezdársky ďalekohľad, ale po skúsenosti s mikroskopom som si to radšej rozmyslela.
@dellpo presne ten mame.. ak ho pouzili dvakrat, tka to je vela a sada nan prach na policke...
@andrejkaadrian spytam sa deciek 😀
Mikroskop začnú deti využívať ak ich zaujme učiteľ na biológii… keď sa naučí spraviť vlastný preparát…aspoň ja to badam na žiakoch, že sa pochvália, že včera mikroskopovali a je to super …
A neposuva teda niekto? Pani predo mnou sa poponahlala :(
My sme kúpili 6 ročnému a denne ho používa. Hocičo nájde hneď ide pod mikroskop. Ale teda my sme taky lepši kúpili. Podľa mna je to pre deti zaujímavé, keď to s nimi niekto zdieľa. Manžel mu vždy rozpráva o tom, je schopný aj pól dňa byt pri mikroskope. Verím že samé dieťa to asi baviť nebude
@maximkoalex Mozete mi napisat, aky ste kupili, prip. dat link? vdaka
@dellpo https://www.dalekohlady.eu/p/1996/mikroskop-bre...
Myslím že tento to je. Super nám tam poradili
@maximkoalex tak tento sa použiva aj v skole
@misana84 perfektný je
@maximkoalex Och... tak to je ine DELO! To je uz profi..Tisko zavidim 🙂
@dellpo
my máme doma, tiež kupovaný v takom veku...chvíľu ho to bavilo, pozriem v akom je stave.
odkiaľ si?