Ahojte, hlavne pani učiteľky, čo vás najviac poteší na konci roka od detičiek? Aby sme nekupovali blbosti...
@alienkami Je to darček od jedného žiaka pre pani učiteľku do škôlky 🙂
@veronka523 kvet.pripadne ak má rada, tak kávu,caj
Ja som to tiež zvyčajne riešila kávou alebo kvietkom v kvetináči. Ak má malý pani učiteľku rád, môže jej niečo vyrobiť. Napr. jej nakresliť portrét.
Moja mama je učiteľka. Keby sa jej niekto spýtal, čo by chcela, tak povie nič. Fakt im nejde o darčeky. Ale radosť to urobí. Stačí maličkosť. Len nie nejaké šálky, sošky a podobné pracholapače.
@veronka523 najma nie nejake lapace prachu - srdiecka s citatmi, hrnceky a mydlove kytice. Myslim ze kvet a kava, pripadne dezert potesi kazdu
a ja mam otazku nosi sa aj kyticka na zaciatok skolskeho roka? lebo asi nebude nejaky oficialny zaciatok skol. roka ale pride mi prirodzene, že mala donesie na zaciatok nejaku kyticku
@veronka523 poukážky (na masáž, pedikúru...) lístky do divadla, kina, káva čaj, 10 kg marhúľ, torta... Mala som učiteľku, ktorá nechcela kvety, tak sme jej kupovali alternatívy
.
@veronka523 mňa potešilo hocičo, čo sa dá zjesť alebo vypiť 😊 Nepotešili má veci, na ktoré sadá prach a predmety akože na pamiatku. Na to mi stačia fotky 🙂
@misana84 naši nosia jednu ružu alebo gerberu na privítanie jej dajú objimu ju...
@domiklik to už sú drahšie darčeky aj veľmi osobné ...divadlo kino alebo starostlivosť o telo ..to ju musíte asi dobre poznať aj súkromne... Teraz sú v móde poukážky do IKEA ....
@veronka523 raz mi dala žiačka malú fialku v kvetináči... dodnes ju mám, už je to 6 rokov, minule mi písala, že ju zobrali na odbornú SŠ, že mi dakuje, bolo to milé poslať jej fotku toho kvietka, že ho stále mám a že na ňu myslím. Takisto som dostala hrnčeky a šálky od detí, tie mi robia radosť, pijem z nich kávičku. A osobne sladkosť ma tiež vždy poteší. Ja na rezané kvety moc nie som, rýchlo zvädnú a končia v koši
@margaretka co je osobný darček? Poukážka alebo tých 10 kg marhúľ? 😀
@domiklik prečítajte si môj príspevok, je tam že marhule ?
@arriana29 dobry den,mozem poprosit odkial ste objednavali?dakujem
@michaelanova podte pozriet na moje sviecky kt vyrabam su tuez originalne 💕😂
Ak máte dobré učiteľky, myslím že vďačne darovaná hocijaká drobnost s milým slovom nikoho neurazí
@michaelanova dobrý deň nepamätám si už presne názov,stiahnite si foto a určite vám nájde na googli stránku
Má to byť darček od jedného žiaka alebo tip na skladaný darček od triedy? Do škôlky/školy? Rozlúčka po X rokoch alebo len bežný šk. rok?