Ahoj Baby. Co dávate učiteľke ako darček. Naša trieda sa poskladala po 50 euro na pobyt na 3 dní pred dvoch a kyticu.. Patrilo by sa ešte poslať čokoládu pri odovzdaní vysvedčenia? Ďakujem 🙂
Myslím, že pani učiteľka dostala viac než dosť ... ja by som ani tých 50 EUR nedala ... to vážne sa takéto čosi deje? ... veď je to jej robota ...
@pribinak
@dzulli1980
Preto sme chceli ako trieda väčší darček pretože deti odchádzajú na druhý stupeň a pani triedna učiteľka ich už učiť nikdy nebude. Keby je to klasický ročník určite by sme také niečo nevymyslali. Učila ich celý prvý stupeň a teraz idú už na druhý buduci piatačikovia
Preboha, to končia deviaty ročník či prečo taký veľký dar? Tiež mi to príde extreme prehnane a ja osobne by som sa tomu nepotešila,nakoľko taký dar prijať by mi bolo trápne
Toto je zase vymyslená téma ? Ak nie tak mi zo príde ako Absolútne vtieranie sa do riti podľa mna keby som učiteľka tak by som to neprijala…
strašne veľa..my sme sa skladali po 5 eur a ani to poniektorí nedali...kus prehnane...
No ale aj tak ... prepánajána ... ja keby som bola učiteľka, takýto dar určite neprijmem ... kus prehnané.
😳😳😳😳
Kokos po 50 eur na jednu hlavu dieťaťa 50eur chápem dobre?
No my sme sa skladali nedávno keď syn prechádzal na druhý stupeň ale len po 8eur tuším tak nejak
Áno, deje sa, u nás jedna trieda vyberala peniaze na zlaty medailón s retiazkou, do ktorého sa vyryju mena deti, udajne si to pani ucitelka "zelala" , esteze moj nechodi do tejto triedy.
Čiže keď je v triede dajme tomu 20ziakov x 50eur 😳😳😳
@nataly420 tiež ma zaujíma,či učiteľka o Tom vie. Kamoška sa skladali pred dvoma rokmi..že učiteľku by potešil let balónom alebo pilotovanie lietadla,to predniesla rodičom jedna mamička,ktorá bola s učiteľkou kamarátka,tak sa skladali na toto. Akože to by ma nenapadlo ani od rodiny žiadať na životné jubileum,nie od žiakov. Pre veľa ľudí je 50 € dost. Keď tu čítam,že niekto si vyčlení na výlety s deťmi 150€ na leto a potom v škole sa skladaj na toto,tak to poteší 🙈🤦
@zuziiiii
@dzulli1980
@mirkabadinkova
Navrhli to mamičky ktoré sú v triednej rade a ostatní sme odsuhlasili. Nejak sme to prekusli keď ich už učiť nebude.
Byt učiteľkou, tak takýto dar odmietnem. Myslim že ona ani dar nad nejakú vyššiu sumu nesmie prebrať
Od nás chceli zbierať iniciatívne mamičky po 15€ na veľký darčekový kôš pre dve učiteľky v škôlke, ďalej nejaké "lapače prachu", šálku s fotkou detí atď atď. Ja som odmietla a dnes keďže zajtra už dcérka nejde, tak niesla každej bonboniéru, obrázok čo namaľovala pre nich a kyticu.
Toto su zase temy 🙈
Maly darcek, bonboniera, kytica.
Po 50€ ??? to vážne? my sme sa skladali pri konci 4-teho ročníka po 4€ 😂 a učiteľke sa kúpila retiazka a náramok, aj to bola aktívna jedna mamička, ktorá aj na zš pracovala.
Ked sa blizi koniec skolskeho roka vzdy zasnem co vsetko su schopni rodicia vymysliet pre tie ucitelky. Az tie zeny uprimne lutujem. A pritom stacilo byt pocas skolskeho roka spolupracujuci rodic a na zaver aby dieta uprimne podakovalo za vsetko co pre neho urobila, odovzdalo kvietok. Kazdy rok su tu preteky o tom, kto vymysli originalnejsi pracholapac pre ucitelky, preteky v tom aku velku sumu poskladame na darcek a pritom sa cely rok nahlas ci potichu na ucitelky nadava...
Mali ste sa zlozit po 10e a dat jej 3hod poukazku do wellnesu s vecerou (pre dvoch)
Wau. To boli časy keď stačil kvietocek 😁
@viestta no to poznám, niektorí každý učiteľkin sviatok, na začiatku roka aj na konci darčekové tašky nosia ,pchaju sa im do zadku a pritom poza chrbát pekne slovo na ne nepovedia.
@hama_ba a ešte keď som bola ja dieťa,tak kvety zo záhrady sme nosili.
Ja dávam čaje v darčekovom balení a kvietok 🙂
nam deti tiez koncia na 1. stupni, ale skladame sa po 5 E, kupi sa poukazka do knihkupectva a kvietky
@summer23456 však to môžeš aj teraz
Kvet, cokolada, bonboniera. Svoju vyplatu maju, mne tiez niekdo nedava dary za to, ze pracujem. Bodka
@pribinak presne tak. toto je choré zmýšľanie v dnešnej dobe. ešte aj s dobrým úmyslom, keby to bolo aj tak. manžel pred pár rokmi učil a dostal na konci šk.roka smartfón , si pripadal ako lúser😂ale vďačný bol,to hej.len akékoľvek mega dary, to je mimo.
50 eur??? čo ste milionárska škola? učiteľka by taký drahý dar nemala prijať. Stačilo spraviť lepšiu kyticu za 50 eur dokopy za celú triedu. Deti si mohli nacvičiť nejakú dakovnú básničku a dovidenia.
Dnes ideme na kvety do záhrady, mame pretriedit na zajtra 🤣. Inak len mini bombosku, a staršej čo konci MS sme sa skladali po 5€+vlastne kvety.
Akoze nesúhlasila by som s týmto návrhom, že 50€/osoba? Kde žijete daka OC California?
Takejto zbierky by som sa ako rodič nezúčastnila a ako ucitelka by som takýto darček odmietla
Dúfam že je to vymyslená téma