Dobry den chcela by som pre maleho prvacika kupit tasku od 09/2013.Pozerala som na nete znacky Scout,ako najlepsia varianta.
u nas vyhrala tato Ježiško to zariadil 🙂:
http://www.slnieckovo.sk/index.php/domov/176-ko...
Ano ale ta taska je velmi pekna az na toho certa s rohmi.Nie je to pre dieta trochu prilis?
Ja viem to su najdrahsie ale aj najkvalitnejsie tasky vyrobene v Nemecku.
aj my máme topgál už 4rok a je vynikajúca....niet sa načo sťažovať
@ssisska to je robot man nie čert 😀 😀 😀 nasa mala tiež cenovku 145 euračov no u nas ide po 60
Ta taska je ultra lahka,zapina sa velmi lahko,ma vystrazne svetielka ked idu deti po tme domov,existuje aj video,ja viem je to predrazene,ale vydrzi mu to 4-5 rokov a nemusi sa kupovat jedna skolska taska kazdy rok,ja ked som bola mala kazdy rok som potrebovala kupit novu tasku,lebo po roku sa pokazila alebo rozpadla.
Tak tych 6-7 rokov urcite.
Ale tiez budem musiet riesit tento rok skolsku tasku. Ale myslim, ze okolo tych 50 EUR je tak akurat za kvalitnu tasku.
@ssisska tie scout nie su najlepsie tasky urcite nie...mas to aj na stranke uvedene ze nesplnaju bezpecnostne normy na reflexne pasiky a to je teda ta najpodstatnejsia vec pre dieta-bezpecnost 😖 Tak nechapem co zodpoveda cene?ved ortopedicky vyhovujuce su uz drviva vacsina za uplne neporovnatelne sumy 🤐
@ssisska My máme Topgal už tretí rok a je stále ako nová napriek tomu, že syn ju teda nejako extra nešetrí 😉 . Druhorodený dostal skoro rovnakú - obaja majú také maskáčové, len v iných farbách. Pokiaľ ide o tú, čo si si ty vybrala, tak taška môže naozaj vydržať 6 - 7 rokov, ale bude ju dieťa ešte chcieť? V tom treťom - štvrtom ročníku už dinovia alebo roboti nie sú až takí cool 😎 . A potom je to naozaj škoda peňazí, ktoré môžeš do dieťaťa investovať aj ináč. Ale pokiaľ si rozhodnutá, tak nerieš, je to v tom prípade ok. 🙂
Pridavam toto aby to nvyzeralo ako nepodlozene tvrdenie:
http://www.e-aktovky.cz/371-kingdom/aktovka-sco.... Kuk dole pod znakom testovania...
skrytá reklama? 😉
ja som tasku kupovala tak na dva tri roky,potom bude urcite niaky ruksak,tie tasky od
@ssisska sa daju kupit na ceskej stranke ale cena fakt sialena a kvalita tiež nieje k tej cene 😠 -tu co mame my som už v akcii videla a pekna je aj po troch rokoch a super je bezpecnost,anatomicka a lahucka,vybava je prakticka,myslim si že tie tašky u nas medzi 40-60 euračmi su už kvalita.ja sa aj tak vidim ako prví polrok budem tu tasku nosit ja ,si neviem predstavit dat do nej 5-6 kil a Marekovi na chrbat :(
@glorita jej to je ta česka 🙂 stranka co som nasla aj ja
No ja kupujem Emipo, novú ale z bazárika za 15, už sa na ňu tešíme, vybrala si ju malá z viacerých možností-viem, že je to bezpečná značka....a je malá, šikovná, ľahká, a je veľká pravdepodobnosť že bude do roka-dvoch zničená. /plne. By ma drblo, keby zničila prvý rok tašku za 150 eur-a že JE pri mojej dievke zničiteľná, o tom absolútne nepochybujem...tá bude hádzaná, kopaná, bude služiť ako podsedák aj sane atď
my máme tiež topgal a uplná spokojnosť, nosí ju tretí rok a ponosí ešte jeden a potom budeme kupovať nejaký ruksak, keď pôjde na druhý stupeň .)
@yukki ano tu emipo http://www.emipo.cz/#2 cesku si tiez chvali popri topgale ktora tusim vyhrala top tasku za rok 2009 😉
Ta Emipo sa da kupit aj v SR?
Možno veľa mamičiek bude krúťiť hlavou alebo sa rozčuľovať : mám 38 rokov, t.j. v r. 1981 som začala chodiť na ZŠ a nikto neriešil zdravotný dopad tašky na zdravý vývin dieťaťa ! Som tu, mala som zdravý chrbát a žiadne problémy. Kupovalo sa čo bolo na trhu a za cenu dostupnú rodičom. Teraz majú deti krivý chrbá,t ale z čoho : žiaden pohyb, pri PC alebo TV aspoň 8 hodín denne, žiaden pohyb (radšej vybavíme ospravedlnenie na TV, lebo trochu kašle...). Veľmi málo detí navštevuje pohybové krúžky. Nezdá sa vám, že platíme za reklamu a značku ? Mne áno a bohužiaľ na každom kroku.
my máme topgal a spokojnosť veľká 🙂