Akú školskú tašku pre prváka radíte?

sladkabeatrice
16. jan 2018

S akymi skolskymi taskami mate skusenost a preco by ste ju odporucili?dakujem za rady.

silva2305
16. jan 2018

Urcite Topgal, dceru ju pouzivala od 1. do 5. rocnika a maximalne sa nam za ten cas trocha roztrapkalo putko. Mohla by ju pouzivat aj dalej, len sa jej zdalo ze uz je na 6. rocnik ,, detska,, tak sme jej kupili iny motiv, ale tiez znacky topgal. Ma dost priehradok, celkom lahka, dobre sa cistila, vela reflexnych prvkov, ergonomicke tvarovanie chrbtovej casti.

deti95060810
16. jan 2018

topgal - nedá sa zničiť. Vymenili sme ju len preto, že dcéra chcela v 5 tr. novú

erickatt
16. jan 2018

Topfal.. syn Z nej len vyrástol. Kúpila sa mu druha ako piatakovi, menil ju pred týždňom a je tretiak na gympli. Zodrali sa mu ,, ako sa povie to co nosí na pleci?? Remence?? ". Tak to. Ale drzia, len su zodraté.

mirro
17. jan 2018

Taktiež Topgal,vysoká kvalita

barbiska
17. jan 2018

Určite Topgal..

marka1412
17. jan 2018

My tiež topgal mna presvedčilo keď mi povedala predavačka že sa môže na nej aj sankovat a ju nezničí takze sa oplatí určite. Môj syn ju nosí 2 rok už som ju prala aj v práčke a v pohode vydržala 🙂 a ako píšu mamičky predomnou vyzerá že mu vydrží min do toho 5 ročníka.

kaja73
17. jan 2018

za mna tiez tropgal. Ale napr ako moj ako prvak mal jednokomorovu klasicku aktovku-je prehladnesjie ako topgal,ktora ma viac komor. Kupila som uplne lacnu do 1 rocnika -pevnu jednokomorovku- a od 2r ma topgal-tu uz dieta musi trosku rozmysla kde co ulozi a kde co ma. Roztrzity prvacik s tym moze mat problem,ale aj nemusi-kazda si pozname dieta. Ale kvalitou jendoznacne Topgalaka.

petjka
17. jan 2018

Mne syn ide do školy od septembra a pod stromček dostal Topgal 🙂 a to túto http://www.topgal.sk/tasky-a-batohy/skolske-tas...

ariela25
17. jan 2018

Tiež chceme dcérke kúpiť k narodeninám od septembra ide do 1.tr Topgal sú krásne ,ale nie je lepšia pre prváka aktovka ako vak? Akú značku aktoviek odporúčate, alebo máte dobré skúsenosti?

maminecka2
17. jan 2018

Ahojte, mate niekto tip pre chlapca, ktory je velmi stihly, navyse s vadnym drzanim tela? Sa bojim nech ho ta taska nezlomi na polovicu 😵, aj ked nejake svaly ma, sportuje.
A tie topgal mavaju aj v nejakych predajniach kde si ich mozme vyskusat? Dakujem pekne.

stefi_k
17. jan 2018

V prvom ročníku mala herlitz teraz topgal. Topgal sú kvalitne tašky ale pre prváčku nám viac vyhovovala herlitz je perhladnejšia a vhodnejšia pre útle postavy.

dai
17. jan 2018

Ja som mala pre deti samsonite - dcera ju mala po 3tiu triedu, potom chcela velkacsku - tu sme zobrali ergobag smash, malemu po skusenosti s ergobag sme ju brali rovno do prvej triedy - za mna kvalita s topgalom neporivnatelna - hlavne ergonomicke riesenke chrbta, moznosti nadstavenia a sposob prenosu vahy - nas isiel malicky do prvej triedy tak som chcela aby bola taska co najlahsia ked je naplnena nie prazdna😉

lubka72
17. jan 2018

Topgal vydrží kľudne aj 5 rokov, a ja dlhšie, len potom dieťa už vymýšla, že chce inú, ale táto značka je TOP

maminecka2
17. jan 2018

@dai ahoj, a chceli si zapinat ten driekovy pas? Lebo ta ergonomia sa mi paci, len ked si to nezapne nebude to mat ucinok. Tak premyslam co ten moj hyperaktivny vetroplach...

pieksamaki
17. jan 2018

ahojte,nepoznate nejaku skolsku tasku na kolieskach?(zo skusenosti).....maju uz coraz viac knih a ma to totalne tazke....viem,ze to ma aj nevyhody...iba tak zvazujem.dakujem

solinkarka
17. jan 2018

My sme nedavno kupili tiez Topgal 🙂

solinkarka
17. jan 2018

.

ivetz
17. jan 2018

@sladkabeatrice Syn mal v 1. - 4. ročníku jednu jedinú "step by step". Tej taške nič nie je, nehanbila by som sa ju posunúť ďalej. Potom sme kúpili "topgal" a ani nie po roku sme ju reklamovali - začal sa trhať zips. Tým netvrdím, že táto značka je zlá. Len my sme asi nemali šťastie ☹. S reklamáciou tiež nebol žiadny problém. Na tej taške sa mi nepáči, že najviac namáhaný článok je vlastne najslabší.

svetlana35
17. jan 2018

ja som tiez za s, nosil cely prvý stupen, druhu sme kupili tiez topgal a nosil cely druhy stupen a aj ako stredoskolak ma topgal. uplne skvela taska.

maminecka2
17. jan 2018

Pozeram tie topgal, ale zdaju sa mi prilis hlboke. Na chude dieta az moc. Mate skusenosti?

solinkarka
17. jan 2018

Ako myslis hlboke? Aj moj je chuducky a nezda sa mi ze by ju mal zlu

dai
17. jan 2018

@maminecka2 dcera ma 10 a ona vymysla ale syn -6 rocny zapina poctivo... a teda vetroplach poriadny - podla mna to sam citi o co lahsia ta taska je, jemu sa to zda frajerske mat tolko zapinani😉

dai
17. jan 2018

@pieksamaki ahoj. Ak ti smiem odporucit tak radsej tieto tasky nekupuj... jedna mamina od nas z triedy prave riesi rehabilitacie pre syna - 2 roky tahal takuto tasku a uplne sa mu pokazilo drzanie tela - ako ono to moze a nemusi s nou suvisiet, ale dieta je nahnute na jednu stranu ... pozri tu ergobag - ona ma taky pas na pase - ked ho dieta zapne tak sa zmensi hmotnost poriadne - je to ako batoh na vysokohorsku turistiku... plus vies zadne popruhy presne nadstavit na vysku+vahu svojho dietata...

pieksamaki
17. jan 2018

@dai aha,dik...mam druhaka,zatial na chrbte,obcas ho vyzdvihujem autom,ale obcas chodi sam,cez dedinu...tak radsej nie

dolcegucci
17. jan 2018

pre drobnejsie dieta odporucam herlitz.Topgal tasky su obrovske pre drobne deti.

majush
17. jan 2018

Aj my sme vybrali Herlitz, nakolko je mala suchy slizik 😉 ostatne sa mi zdali mohutne

kaja73
17. jan 2018

@dolcegucci su vacsie aj mensie topgalky tie najmesie su ako prvacka aktovka.. tento typ myslim http://www.topgal.sk/skolske-tasky-pre-prvakov/...

adija13
17. jan 2018

Topgal sú najlahšie tasky na trhu, podla toho co sme porovnavali. kolegynina dcerka je malinka, utla a nosi topgalku. daju sa vyskusat v pyrex alebo aj v sevt, myslim. ved si pozrite na nete, kde viete skusat. vzhladovo su pekne, no najdu sa aj krajsie.

solinkarka
17. jan 2018

@adija13 my mame tiez topgalku a ked som zhanala v jednom papiernictve tak mi povedali predavacky ze su tazke, zrejme o tom prd vedeli 😀