Ahojte mamičky, vedeli by ste mi poradiť školskú tašku pre prvačku, ktorá meria 110 CM? Staršia dcéra má značku topgal, no keď skúšala mladšia dcéra, tak bola pre ňu obrovská. Za každú radu ďakujem
@adka0077 Beckmann
zalezi aku chces, a ake su Tvoje priority a co dieta potrebuje. Za mna je Topgal totalne neergonomicka. Na druhej strane ak deti chodia autom a vozis im tasku, tak je ergo hladisko ukradnute.
My mame HAMA Step by Step, ale ten je pre vacsie deti, drobec mal okolo 122. Ak druhe zostane drobnejsie, bude pozerat Hama pre prváčikov. Zvazovala som este Bagmaster. Beckmann sme mali batoh na cestovanie, ale teda za mna vyhrady. Pozerali sme aj Ergobag, ale drobcovi sa nepacil dizajn.
A uprimne, my sme pozerali z druhej ruky, je ich nesmierne vela, takmer "novych" po Covide 🙂 a do prvej triedy som chcela najma jednokomorovy, bez privela priecinkov nech nie je dieta stratene. Takze urcite budeme neskor kupovat druhy.
Moje baby sú na svoj vek väčšie ale ja som pri staršej spokojná so still a asi aj mladšej od nich vezmem
mala presne 110 ked nastupovala do 1. ročníka. výborne jej sedela beckmann. Sedí jej aj teraz , je 2. a meria aktuálne 117 . Ešte dlho jej bude
Môj malý mal 106cm keď siel do prvého a ma beckman.
myslim, ze vsetky tieto znacky maju velkosti pre prvakov, potom 3-4takov.. aj topgal su mensie. My sme mali beckman, ale zase ja mam vysoke dieta :D tasku sme potom do 3r menili, lebo objemom jej nestacila..
Ďalujem krásne za všetky rady, nakoniec som sa rozhodla pre frii od Norway. Malej sedí super.
najlepšie keď si osobne vyskúša a väčšina kvalitných tašiek sa dá dobre nastaviť
@simca06022011 ahoj mozem sa spýtať aku ste v 3 ročníku kupovali?
@petra7481 vybrala si dcéra v obchode, myslím ze supermodels nejakú v dračiku. Už som potom prestala tašky prežívať:D na drhybstupen dostala úplne niečo iné a za rok prešla na klasický ruksak
@adka0077 skús pozrieť pre male deti je Herlitz smart mini alebo midi