Ahojte, chcela by som krstnej dcére (5.ročník ZŠ) a krstnému synovi (4. ročník ZŠ) kúpiť nejakú pozornosť za vysvedčenie. Žiadne veľké darčeky. Mne sa za vysvedčenie tak najviac hodí kniha. Máte nejaké iné nápady? Ďakujem za pomoc.
My sme boli vo wellness 🥰 ja som skôr za výlety tam si aj deti oddýchnu a vybláznia 👍 ale ak radi čítajú kniha je super 👍 alebo spoločnú hru 👍
Ja som mojej dcerke kupila v Bille peknu encyklopediu o zvieratach za 8e a tulipany a tesila sa
Syn (5. ročník) si vybral knihy a chceme ho ešte zobrať na výstavu Cosmos a Mc Donald nemôžme vynechať 🙂
Vzala by som ich kdesi sa vyblaznit. Do dakeho speci detskeho centra a pizzu. Ale ak maju radi knihu, preco nie?
Tiez by som bola za nejaku peknu knizku alebo encyklopediu a potom si spravit pekne poobedie pizza/mekac alebo kino..
Nemyslím.ze toto je dôvod na darček od krstnej.
@zuzka2807 mojmu stačilo pizzu objednať a cez víkend klzisko
My sme boli na výlete, polročné prázdniny zrušené tak sme ich urobili my
ja som mojej dcére (prváčke na ZŠ) kúpila knihu a ešte cez jarné prázdniny ju chce, zobrať do kina ak budú dávať nejakú peknú rozprávku
@zuzka2807 Žiadnu. Dnes sneží, treba ich zobrať vonku, postaviť spoločne snehuliaka, guľovať sa a inak sa s nimi vyblázniť. 😉
Ja mojej dávam peniaze a ide si do hrackarstva vybrať čo chce
Kniha je vždy dobrý nápad! 🙂
@zuzka2807 ja som starsie deti tiez vzdy za vysvedcenie brala do knihkupectva, aby si nieco vybrali 😊