Akú pozornosť za vysvedčenie pre krstniatko - piatačku?

zuzka2807
3. feb 2023

Ahojte, chcela by som krstnej dcére (5.ročník ZŠ) a krstnému synovi (4. ročník ZŠ) kúpiť nejakú pozornosť za vysvedčenie. Žiadne veľké darčeky. Mne sa za vysvedčenie tak najviac hodí kniha. Máte nejaké iné nápady? Ďakujem za pomoc.

elenita
3. feb 2023

@zuzka2807 ja som starsie deti tiez vzdy za vysvedcenie brala do knihkupectva, aby si nieco vybrali 😊

veronikavaneska
3. feb 2023

My sme boli vo wellness 🥰 ja som skôr za výlety tam si aj deti oddýchnu a vybláznia 👍 ale ak radi čítajú kniha je super 👍 alebo spoločnú hru 👍

4stanka4
3. feb 2023

@zuzka2807 do cukrárne na zakusok 🙂 ak to teda nemusí byt hmotný darcek

brigitte93
3. feb 2023

Ja som mojej dcerke kupila v Bille peknu encyklopediu o zvieratach za 8e a tulipany a tesila sa

majasimon
3. feb 2023

Syn (5. ročník) si vybral knihy a chceme ho ešte zobrať na výstavu Cosmos a Mc Donald nemôžme vynechať 🙂

vikusjk
3. feb 2023

@zuzka2807 skus sa ich opytat, co by si priali. Alebo teda ak vies, ze radi citaju, tak kniha je ok. Moju dceru by (zial) kniha nepotesila. Vybrala si listky do kina na koncert BTS, pozvala tam spoluziacku. Zajtra idu a uz tyzden nepocuvam o nicom inom 😅

zorkahorka
3. feb 2023

Vzala by som ich kdesi sa vyblaznit. Do dakeho speci detskeho centra a pizzu. Ale ak maju radi knihu, preco nie?

saxana000
3. feb 2023

Tiez by som bola za nejaku peknu knizku alebo encyklopediu a potom si spravit pekne poobedie pizza/mekac alebo kino..

janinah
3. feb 2023

Nemyslím.ze toto je dôvod na darček od krstnej.

slavomira236
3. feb 2023

@zuzka2807 mojmu stačilo pizzu objednať a cez víkend klzisko

zuzulka558
3. feb 2023

My sme boli na výlete, polročné prázdniny zrušené tak sme ich urobili my

katulka1992
3. feb 2023

ja som mojej dcére (prváčke na ZŠ) kúpila knihu a ešte cez jarné prázdniny ju chce, zobrať do kina ak budú dávať nejakú peknú rozprávku

paulinam99
3. feb 2023

@zuzka2807 Žiadnu. Dnes sneží, treba ich zobrať vonku, postaviť spoločne snehuliaka, guľovať sa a inak sa s nimi vyblázniť. 😉

mimikarol
3. feb 2023

Ja mojej dávam peniaze a ide si do hrackarstva vybrať čo chce

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
michellemary
6. feb 2023

Kniha je vždy dobrý nápad! 🙂

lucass81
Odpoveď bola odstránená
Zobraz