Ako vybrať školskú tašku pre prváka?

evakoc
12. apr 2023

Ahojte mamky poradte prosim ake mate skusenosti s taskami vasich prvakov?? Ake tasky odporucate/neodporucate?? Synovi sa paci ejdna od znacky daffer. Su to kvalitne tasky?? Dakujem

slavkadi
12. apr 2023

@evakoc daffer nepoznám, ale poradím že určite treba naživo vyskúšať. Každému sadne niečo iné. My sme po polroku menili Topgal za menšiu St.Right. Kupovala som prvácku Topgal z netu na základe odporúčaní a veru som olutovala, lebo mu bola veľká ako skriňa 😁

patka06
12. apr 2023

Najlepšie je vyskúšať v obchode, ktorá ako "sedí"
Taška by mala byť v prvom rade ľahká, priestranná, aby sa do nej dalo ľahko zbaliť a prehľadná, aby nemusel veci dlho hľadať a všetko bolo po ruke.
Veľkosť záleží aj na škole, prípadne konkrétnej učiteľke, koľko vecí do nej bude baliť ... niekde nosia veľa, u nás max. 2 A4 + peračník a desiata
Mám dobré skúsenosti s aktovkou Stil

martinka13
12. apr 2023

Kupovala som obom podľa recenzií. Synovi topgal a dcére belmil (je veľmi ľahučka a priestranná).

jabuducanevesta
12. apr 2023

syn topgal mal, nebol drobča ani veľký macko a padla mu,,,

danginko
12. apr 2023

@evakoc my sme vybrali bez vahania beckmann, je sice drahsia, ale ludia ju chvalia pre kopec vlastnosti, tie topgal mi pridu take vaky velke, na kolenach, co som deti videla🤷‍♀️

panizima
12. apr 2023

@evakoc Topgal

maminka940
12. apr 2023

@evakoc ja som malej kúpila backmann
Je ergonomicka
Navrhnutá fyzioterapeutom a chyropraktiom
Má okolo 900g čiže za mňa topka

evakoc
autor
12. apr 2023

Baby ospravedlnujem sa napisala som vam stranku kde sme ju pozerali ale nie znacku tasky 🤦😇😂 taska je belmil.mate skusenosti? Topgal sa mi zda obrovsky pre prvaka Syn ma ledva 20kg

evakoc
autor
12. apr 2023

@danginko a je dobre udrziavatelna?? Vnutro je utieratelne v pripade nehody s vodou??

veronika1754
12. apr 2023

@evakoc na tvojom mieste sa spýtam najskôr aj v škole kam dieťa nastúpi, či si nechávajú niektoré veci v škole alebo to denne nosia, či majú skrinky na prezuvky... Moji všetko nosia, aj učebnice, zošity aj prezuvky, desiatu a veru kúpili sme najskôr takú jednokomorovu a do tej sa im to nezmestilo, teraz kupujeme len topgal, a spokojnosť

nikaluk
15. apr 2023

@danginko ste s tou beckmann spokojni? Syn je chuducky a nejak ostatne na nom vyzeraju hrozne :D

danginko
16. apr 2023

@nikaluk no ja som ju aj mala odporucenu, boli sme skusit.. aj tie topgal vidim vsade..
takze este ju len bude nosit od septembra

nikaluk
16. apr 2023

@danginko dakujem. Uvidime pojdeme poskusat.

nikushka2012
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikushka2012
19. apr 2023

Tak my sme dnes kúpili tašku Bagmaster Beta hasičov Dúfam, že budeme spokojný je pevná priestranná.Zatiaľ som spokojná a má iba cca 950g čo som aj hladala ma 3 komorky aj bocné vrecká je síce na vyššie deti ale naš je vysoký tak mu aj pekne sedí 🙂 a je podobná veľmi podobná Topgalu. Tak snad sme dobre vybrali 🤩

evakoc
autor
19. apr 2023

@nikushka2012 mozem poprosit foto zozadu?? Dakujem

tinkavvv
20. apr 2023

@nikaluk becmann je topka. Dcera bola tiez drobucka a sedela super. Vydrzi cely prvy stupen. Tym, ze ten detsky obrazok sa da preklopit, tak ani starsim nebude dizajn prekazat.

nikaluk
20. apr 2023

@tinkavvv super dakujem. Cim dalej tym viac som jej naklonena a aj synovi sa paci ta s pismenkami a cislami. Prosim Vas mate tu s tym “vankusom” ci klasicku?

tinkavvv
20. apr 2023

@nikaluk tu klasicku, ja som kupovala pred dvoma rokmi a tych vankusovych mali len par vtedy. A po dvoch rokoch je ako nova, naozaj dalsie dva roky vydrzi. Obrazok otocime a bude "jednofarebna".

nikushka2012
20. apr 2023

@evakoc páči sa

evakoc
autor
20. apr 2023

@nikushka2012 dakujem ❤️

nikushka2012
20. apr 2023

@evakoc som naozaj spokojná ľahká priestranná zips každý jeden pevný už len ju testovať 😉

gionella
20. apr 2023

@slavkadi presne aj my mame takúto skúsenosť s Topgal.

slavkadi
21. apr 2023

@gionella áno, a ešte nám vadila tá kovová vystuz v topgalke. Aha pre porovnanie dole zn. Topgal, hore zn. Head. 😁

marchela
18. jún 2024

Dobrý večer, zvažujem tašky backman pre prváčikov je ozaj vhodná pre stihle deti? A ste s ňou spokojní?

marchela
18. jún 2024

@marchela teda beckmann 😉