Ahojte mamky poradte prosim ake mate skusenosti s taskami vasich prvakov?? Ake tasky odporucate/neodporucate?? Synovi sa paci ejdna od znacky daffer. Su to kvalitne tasky?? Dakujem
Najlepšie je vyskúšať v obchode, ktorá ako "sedí"
Taška by mala byť v prvom rade ľahká, priestranná, aby sa do nej dalo ľahko zbaliť a prehľadná, aby nemusel veci dlho hľadať a všetko bolo po ruke.
Veľkosť záleží aj na škole, prípadne konkrétnej učiteľke, koľko vecí do nej bude baliť ... niekde nosia veľa, u nás max. 2 A4 + peračník a desiata
Mám dobré skúsenosti s aktovkou Stil
Kupovala som obom podľa recenzií. Synovi topgal a dcére belmil (je veľmi ľahučka a priestranná).
syn topgal mal, nebol drobča ani veľký macko a padla mu,,,
@evakoc ja som malej kúpila backmann
Je ergonomicka
Navrhnutá fyzioterapeutom a chyropraktiom
Má okolo 900g čiže za mňa topka
Baby ospravedlnujem sa napisala som vam stranku kde sme ju pozerali ale nie znacku tasky 🤦😇😂 taska je belmil.mate skusenosti? Topgal sa mi zda obrovsky pre prvaka Syn ma ledva 20kg
@evakoc na tvojom mieste sa spýtam najskôr aj v škole kam dieťa nastúpi, či si nechávajú niektoré veci v škole alebo to denne nosia, či majú skrinky na prezuvky... Moji všetko nosia, aj učebnice, zošity aj prezuvky, desiatu a veru kúpili sme najskôr takú jednokomorovu a do tej sa im to nezmestilo, teraz kupujeme len topgal, a spokojnosť
Tak my sme dnes kúpili tašku Bagmaster Beta hasičov Dúfam, že budeme spokojný je pevná priestranná.Zatiaľ som spokojná a má iba cca 950g čo som aj hladala ma 3 komorky aj bocné vrecká je síce na vyššie deti ale naš je vysoký tak mu aj pekne sedí 🙂 a je podobná veľmi podobná Topgalu. Tak snad sme dobre vybrali 🤩
@nikushka2012 mozem poprosit foto zozadu?? Dakujem
@evakoc páči sa
@nikushka2012 dakujem ❤️
@evakoc som naozaj spokojná ľahká priestranná zips každý jeden pevný už len ju testovať 😉
Dobrý večer, zvažujem tašky backman pre prváčikov je ozaj vhodná pre stihle deti? A ste s ňou spokojní?
@evakoc daffer nepoznám, ale poradím že určite treba naživo vyskúšať. Každému sadne niečo iné. My sme po polroku menili Topgal za menšiu St.Right. Kupovala som prvácku Topgal z netu na základe odporúčaní a veru som olutovala, lebo mu bola veľká ako skriňa 😁