Ako urobíme vlastné meradlo dĺžky na fyziku?

kamajka
21. feb 2016

Baby potrebujemd pomoc...dcera ma za ulohu vytvorit vlastne meradlo dlzky...fyzika nie je moja siln stranka a zialbohu ani jej...stacia nejake namety, a ako urobit z toho nejaku prezentaciu...ze ako to vytvorila co pri tom pouzila atd...ja som na fyziku antitalent...zdedila po mne zrejme:( :D dakujeme🙂

pribinak
21. feb 2016

Odmerajú dcérin lakeť, kolko je to cm a z toho spravte meter

loginexistuje
21. feb 2016

Ja by som skor sla do miery dlzky ako je dlan da sa urobit pekne odtlacok zisit kolko sa zmesti do metra z dlane znazornit meter do vysky dcery

jajka257
22. feb 2016

No zalezi ako bolo formulovane zadanie. Dcera je siestacka, vsak? Ja som ucila fyziku a chcela som originalny postoj. Mne decka doniesli vselijake meradla. Bolo to ako hra na vedca. Napr. jeden mi do niesol spagat, na ktorom boli naviazane kratke snurky v rovnakej vzdialenosti od seba. Mal aj nejaky specialny nazov, nejak ze ceruzkometer. A mal mi predviest ako merat s meradlom, kde ho vyuzije a podobne. Vsetko mal vymyslene. Iny mal prstomer a podibne.

hena6
22. feb 2016
Používateľ hena6 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hena6.

@jajka257 tiez si myslim, ze takto nejako by to malo byt 🙂

l3yla
22. feb 2016

@jajka257 to pekne zhrnula ,aj ja by som to ponala nejako takto 🙂