ahojte,
my mame dnes prve vysvedcenie, tak rozmyslam, ze aku pochvlu prvakovi vymysliet...
darceky riesit nechcem
nejaky vylet? cukraren?
nieco specialne na zajtrajsie prazdiny? dajte tip 😉
darcekom ,tatino kupuje 😀
my zvykneme zajst do palacinkarne na uzasne velke palacinky a horucu cokoladu.
my chodime do McDonalds...........a kedze tam nechodime pravidelne, len za odmenu, tak sa maly vzdy tesi
niečo sladké a u nás vždy zaberie kniha 🙂
Zajtra ideme na vylet, dcera chce ist na little pets shop ale to je az na druhy vikend... ale zajtra tiez vylet a obedik
Ja rozmýšľam že si s babami zájdeme na pizzu a kúpim jej bábiku po ktorej dlho túži 🙂 snažila sa tak si zaslúži 🙂
cokolada + vecer objednam pizzu a mozu byt dlhsie hore 😉
dnes vysvedcenie...dvjka zo spravania...zajtra narodeniny...ziadna odmena ....
riesim ho malym darcekom 🙂
Nasi maju dnes uz prazky a vysvedcenie nedostali. Vraj to tak bude az do piatej triedy. Dost cudne :(
My fičíme na Milke mini bonboniére, a to pre štvrtáka aj pre škôlkára.Pa
ja som malemu kupila studentsku pecat a upiekla kolac a cez vikend hor sa na lyzovacku 🙂
Ahoj asi kino a pizza 😀
ja som to vždy riešila malou drahšou sladkosťou.vždy im prizvukovala,že sa učia pre seba a nie pre mna. a aby sa snažili neprepadnúť. našťastie jedna je už na vysokej, další je druhák na SŠ a mladší je siedmak.má problémy s učením,dysgrafia,dyslexia apd. každý úspech ma teší a jeho každá pochvala.netreba robiť tragediu. dens im dala malé bonbonierky . na konci šk. roka zvykneme ísť na pizzu a koláčik.
mala dnes nabehne do dracika. dalsia hracka bude az na konci roka resp.na narodky 😉
tiež to riešime pizzou večer a nejakou čokoládkou, darčeky nekupujeme vždy niekam zájdeme ako rodina a malý je spokojný už je piatak 😵
hehe, tak to podľa toho, aké donesie 😀 ale predpokladám, že fajn. Ako je to teraz vlastne...majú deti známky alebo len jednu alebo len ústne ohodnotenie? Každopádne maminy so skúsenosťami Ti poradili celkom dobre, ja mám zatiaľ škôlkara. Myslím, že decko bude vďačné za čokoľvek, čo vymyslíš s láskou 😀
Si pamätám, mne mama kupovala takú super bonboniéru s alkoholom :-/ 🙂 mňam, teraz by sa na to mamy pozerali asi cez prsty, popravde ani ja by som asi niečo také zatiaľ dieťaťu nedávala. Ale tá bonboška s farebnými čokolád. fľaštičkami bola najlepšia na svete!!! Ale nikdy som sa z toho nepripila, chvalabohu...
ahojky u nás pusina 😀 a v nedelu kúpanie vo Velkom Mederi , ešte hrávate hokej 😉 ?
Tak ja skolakov este nemam, ale z mojich mladych cias si pamatam, ze na vysvedcenie nam upiekli nejaky kolac, isli sme na zmrzku, do cukrarne a pod. Za nasich cias nam toto stacilo, neviem, ake su dnesne deti narocne 🙂 Kazdopadne my sme darceky za vysvedcenie nedostavali, stacila nam pochvala a ta cukraren 🙂
my sme za prve vysvedcenie darovali dcerke vlani knihu, ze si uz coskoro moze (mohla) citat uplne sama. Velmi ju to potesilo. A myslim, ze to je taka klasika, a bude mat aj pamiatku, ako aj ja mam este svoju knihu za svoje prve vysvedcenie 🙂
ja som deti pozyvala do palacinkarne, ale uz su velky a vysvedcenia nic moc ☹ ☹ ☹
Kúpila som je skutočne malú drobnosť, ale zajtra sa chystám s dcérou urobiť si babský večer len ona a ja a budeme si robiť manikúru, urobíme si pukance a všetko to bude pri hudbe. Čo viac treba? Niekedy aj maličkosť stačí keď je to podľa predstáv dieťaťa.
Nika mala samé jednotky, keďže je manžel odcestovaný na služobke, navrhla, aby sme išli do neposedka (detské centrum)....aby sa zabavil malý... to je celá ona, že myslí hlavne na neho.....stavili sme sa aj v tescu.....a tam mali 70 % výpredaj, tak som jej kúpila teplovzdušnú kulmu na vlasy....to bolo radosti. 🙂
No... moja dcéra (11) mala samé jednotky zatiaľ nič nedostala tak uvidím čo bude chcieť i keď hovorí že nič nechce no čo už.
Naša prváčka mala samé jednotky, tak (ako motiváciu pre ďalšie "štúdium" 🙂) sme jej sľúbili, že si môže vybrať v dráčiku nejakú maličkosť😉
dnes výlet abude aj sľúbená hračka z dráčika,ktorú už dlho ospevuje 😉
Ja som malej upiekla obľúbený koláčik, cez víkend možno pôjdeme do Aquaparku. 🙂 A samozrejme dostane veľkúúú pusku od mamy a tata 😲