Našej malej ale aj ďalším dievčatám či slabším chlapcom pravidelne ubližuje fyzicky aj psychicky jeden chlapec z triedy. Riešilo to už viac rodičov, hovoril s ním triedny predvolal ho riaditeľ, boli predvolaný jeho rodičia, dostal pokarhanie potom zhoršenú známku zo správania. Neviem ako dalej
Rieste dalej,nenechajte sa odbit,ze uz to riesili,ak napisete pisomnu staznost,musia Vam aj pisomne odpovedat,takato staznost sa vladtne zaklada-je oficialna
riesit riesit riesit ak sa to nezlepsi mozete podat trestne oznamene. skola moze riesit socialku a tlacit na nu aby cez sud umiestnili dieta do rediagnostaku (ak rodic nebude s tym suhlasit)
Ja by som šla osobne za ním a tak by som mu povedala že by sa už v živote mojho decka nechytil… neni možné aby jeden zasran ubližoval toľkým deťom a nikto si s ním nevie rady ?
@sasitimi17 presne tak !a rodičia by si zaslúžili dostať tiež pár "po papuli",... Nemôžem počuť ani čítať takéto veci lebo mám riadne nervy potom ..😤
Ak s to opakuje, tak by som to znova riešila. A snažila by som si odchytiť niekde aj samotných rodičov a rázne im vysvetliť, že to proste musí prestať
Riešiť, riešiť, riešiť ja by som bola u riaditeľa denne až by mi bolo zle len čo by ma zbadal kým by sa to adekvátne nezačalo riešiť. Hlavne nech je to písomne aby to bolo oficiálne a ak by sa nič nezmenilo riešila by som to na polícii. Mám svoje dieťa chrániť ,nikto mu nebude ubližovať
Dobry den, normalne si chlapca odchytit a dobre ho vyfackat a ked pride potom chlapcov otec a bude drzy vyfackat aj jeho, zial vela ludi dnes rozumie iba fyzickemu vysvetleniu, ja uz som sa prisposobil.
Ísť opäť za riaditeľkou. Oni môžu kontaktovať socialku, žiadať umiestniť dieťa na diagnostický pobyt