Ako prebiehal prvý deň vášho prváčika v škole?

anexis
27. aug 2013

ja ani len netusim kam mam ist, ci s nim pojdem aj do triedy, ci niest aj kvety a skolsku tasku predpokladam, ze prvy den netreba, ci? 😀

xlucia
27. aug 2013

zavolaj do skoly zajtra doobeda a opytaj sa riaditelky

barla5
27. aug 2013

my sme sa zhromaždili na školskom dvore, prvácke učiteľky boli označené 1. A, 1.B, tak sme šli k nim, potom bol príhovor riaditeľky, hymna, potom sme šli do triedy. Deti si sadli do lavíc, rodičia stáli za nimi, učiteľka nás všetkých privítala, prišla sa predstaviť aj družinárka, tá potom zobrala deti na exkurziu po škole, poukazovala im kde čo je, zatiaľ učiteľka vybavila nejaké organizačné pokyny, odporúčam vziať si na to zápisník a pero. Potom sa deti vrátili, odovzdali kvietok, rozlúčili sa a prvý deň za nami. Tašku nosiť netreba, u nás nikto nemal, ale vezmi si do kabelky igelitku, možno už niečo dostanú, my sme mali šlabikár, knižku, farby - ako dar od mesta. Ostatné dostali ďalší deň. A vezmi aj fotoaparát na zvečnenie prvého školského dňa, mňa to vtedy nenapadlo.

jaaty
28. aug 2013

....tiež nás to 2.9.2013 čaká, ale podľa inštrukcie školy si deti už v prvý deň majú priniesť tašku na knihy a tiež pitie a desiatu. Takže predpokladám, že to nebude len hodinová záležitosť.

kristinka2006
1. sep 2013

ahoje neviete mi nekto poradit co treba na prvy den do skoly detom ked idu do prveho rocnika do skoly ide mi chodit v poprade dakujem velmi pekne vam prajem peknu nedelu