Ahoj, chcela by som sa sa opýtať ako funguje vzdelávací poukaz.Čítala som, že je v hodnote 32 eur na rok 2020.Čiže, keď budeme navštevovať krúžok v súkromnom centre , kde je poplatok na rok 40 eur, doplácame iba zvyšok? Ďakujem
Ja som to tiez mala tento rok prvykrat u syna a tam, kde som to chcela pouzit, kruzky cez Obcianske zdruzenie v hodnote cca 70 eur a vyssie, mali rovno napisane, ze u nich sa poukazy nedaju pouzit, lebo su OZ, tak som zvedava co napisu ostatni, lebo mne to pride len ako zdrap papiera.
A ako je to s platnostou? Nam povedala ucitelka, ze do 21.9.treba pouzit, inak prepadne, pri tom kruzky su v septembri zastavene kvoli korone a mozno budu az v oktobri, aj to je otazne
@canany Ano odovzdat do 21.09.To je zatial administrativa.My 21.09.mame prvy trening....zatial nezrusili..,uvidime.
Toto ma tiež zaujima
@stefi_k Uz mi ho vzali😉tak uvidim.Dakujem
@michaela4444 Kočky ešte pre info.Ten poplatok 40 eur je pre SCVC je na rok.Cenu kruzku 25 eur mesacne mi to neovlyvni.Iba ten jednorazovy poplatok na zaciatku.
Skús tu 32 prepísať vo worde na 40 a nanovo to vytlač👍, nie je za čo
hodnota vzdelavacieho poukzau je vzdy stanovena statom. Cize ziadne prepipsanie nepomoze. Skola detom vytlaci vzdelavacie poukazy a je na tebe,ci ho uplatnis.Ak skola nema kruzok,ktory je pre tvoje dieta vhodny,nemusis ho skole odovzdat. kedze toto vsetko sa deje zaciatkom sk.roku,skola poukazy pozbiera a do urciteho terminu musi skolskemu uradu,kam patri prostrednictvom prislusnych "statistik" nahlasit,kolko deti poukaz uplatnilo.Podlo toho su potom skole pridelene prostriedky na kruzkovu cinnost. preto casto na skolach nastava to,ze kruzky funguju az od oktobra.
Treba zistit či akceptuju vzdelavaci poukaz, nie všade ho beru. Inak ano doplatiš rozdiel ceny.