Akné 11 ročnej dcérky

dzeni
24. júl 2017

Ahojte, prosim poradte. Mam 11 rocnu dcerku a uz sa jej zacinaju vytvarat po tvaricke pupaciky a cierne bodky.
Ako proti tomu bojovat hned od zaciatku? Neviem aku kozmetiku vybrat.
Dakujem

sissy27
24. júl 2017

@dzeni na čierne bodky sa mi u dcéry osvedčil clean&clear fialový peeling... super je aj čierna maska, ale to by som dieťaťu asi nedávala...
no a akné ako také - dbať na kvalitnú stravu, pitný režim, odsledovať si, na ktoré potraviny reaguje (často to býva čokoláda, sladkosti, citrusy, a kadejaké umelé somariny) a rátať aj s tým, že ide puberta, hormóny robia svoje, takže trpezlivosť...

1982zuzka
24. júl 2017

môj brat mal od puberty velmi silné akne, aj jazvičky ostávali, mama s ním chodila ku kožnej, jedol čerstve kvasnice - pomáhalo. Viem, že pomáha - aj v tomto mladom veku - kozmetička. Tie presne vedia ako ošetriť takúto mladú tvár.

dai
24. júl 2017

@dzeni ahoj , skus ist ku kvalitnej kozmeticke a dobrej dermatologicke - je super ked sa nato ide odborne hned od zaciatku aby sa jej nerozvinuli realne akne ( ja som mala nenormalne skarede, liecila ich antibiotikami na konci... asi to nemuselo byt ale hold vtedy nebolo vela moznosti ked som bola mala, teraz sa to da podchytit skor )

dzeni
autor
24. júl 2017

@sissy27 dakujem krasne

dzeni
autor
24. júl 2017

dakujem Vam