Aké skúsenosti majú vaše deti v triede kvôli sociálnym rozdielom?

ssisska
21. jan 2013

Ma vase dieta skusenosti so sikanou v triede alebo pocitilo neake socialne rozdiely v triede z chudobnejsich alebo bohatsich rodinnych pomerov?

sympa1
21. jan 2013

chvalabohu žiadne skusenosti

titkovamiriam
21. jan 2013

To nie,ale ked bol Milan siedmak tak som si vypočula ,,mudru ,,vetu od učiteľky že dieťa z neuplnej rodiny nemože mat z matematiky jednotku aj keby to vedelo.Tak som jej povedala že nech mu tu trojku da pre jej radosť ,potom mal už len jednotky 😠

xlucia
21. jan 2013

skusenost s tym mame uz zo skolky. bola vsak snaha riesit to

lea641981
21. jan 2013

nemame take problemy 🙂 akoze naucila som sa syna branit sa a ak sa aj nieco vyskytlo syn sa nedal a nehovori mi o nejakych takychto veciach ze sikana 😒 zatial netusim ci sa u nich v triede nieco take vobec vyskytuje 😲 nepocula som ani o ucitelke ze by bola zaujata voci jednemu ziakovi a skor pomahaju pedagogovia detickam ktorych rodicia su rozvedeni 🙂 pochopit tieto deti s tym som sa stretla 🙂 skor sa pani ucitelka sprava asi tak ku vsetkam detom rovnako je riadne prisna 🙂 dava sancu aj slabsim detom a skor prednost pred tymi sikovnejsimi co tiez nieje ziadna vyhra 😔 slabsich lutovat no 🙂

sasiki
21. jan 2013

Nie, chvalabohu nemáme také skúsenosti. Deti vôbec nerobia rozdiely a to sú tam naozaj deti, ktoré žijú v iných finančných dimenziách.