Ma vase dieta skusenosti so sikanou v triede alebo pocitilo neake socialne rozdiely v triede z chudobnejsich alebo bohatsich rodinnych pomerov?
To nie,ale ked bol Milan siedmak tak som si vypočula ,,mudru ,,vetu od učiteľky že dieťa z neuplnej rodiny nemože mat z matematiky jednotku aj keby to vedelo.Tak som jej povedala že nech mu tu trojku da pre jej radosť ,potom mal už len jednotky 😠
skusenost s tym mame uz zo skolky. bola vsak snaha riesit to
nemame take problemy 🙂 akoze naucila som sa syna branit sa a ak sa aj nieco vyskytlo syn sa nedal a nehovori mi o nejakych takychto veciach ze sikana 😒 zatial netusim ci sa u nich v triede nieco take vobec vyskytuje 😲 nepocula som ani o ucitelke ze by bola zaujata voci jednemu ziakovi a skor pomahaju pedagogovia detickam ktorych rodicia su rozvedeni 🙂 pochopit tieto deti s tym som sa stretla 🙂 skor sa pani ucitelka sprava asi tak ku vsetkam detom rovnako je riadne prisna 🙂 dava sancu aj slabsim detom a skor prednost pred tymi sikovnejsimi co tiez nieje ziadna vyhra 😔 slabsich lutovat no 🙂
Nie, chvalabohu nemáme také skúsenosti. Deti vôbec nerobia rozdiely a to sú tam naozaj deti, ktoré žijú v iných finančných dimenziách.
chvalabohu žiadne skusenosti