Môj syn nastupuje do piateho ročníka vo Vrbovom základná škola Komenského. Bude v piatej B
Neviete ake zošity a celkovo pomôcky potrebujem kúpiť?
Dopredu nemusíš kupovať nič. Na niektorých školách si môžeš objednať sadu zošitov a kto nemá objednanú tak dostane zoznam, čo kúpiť. Takže prvý týždeň zájdeš do hociktorého obchodu a podľa zoznamu kúpiš všetko potrebné 🙂
urcite bude potrebovat kruzidlo, pravitko dlhe staci aj 20 cm, lepsie 30 cm, farbicky, fixky, pera a ceruzku, gumu, noznice, lepidlo, veci na vytvarku, na telesnu...
ak chces kupit dopredu zosity, treba urcite 1 slovnicek, mozno 2-na ospravedlnenky a na anglictinu -slovicka , a zosity A4 ciste aj s linajkami 40 stranove, maj po 2 ks pre istotu a A5 taktiez ciste aj linajkovane vyzaduju vacsinou 60 stranove, ja davam 40 stranove, maj kupene po cca 7 ks linajka, 3 ks ciste plus nejake zosity budu potrebovat na pisomne prace zo sj, mat, na diktaty...a 1 notovy zosit
a este tus a tusove pero na vytvarku, ale to uz dokupis...
Určite potrebuje prezuvky, na telesnú veci (tepláky, tenisky, tričko..), na výtvarnú veci (výkresy, tycinkové lepidlo, farebný papier.. atď), do peračníku (perá, obyčajné ceruzky, farbičky, guma, strúdadlo..), na rysovanie (pravítka dlhé aj trojuholníkové, uhlomer, kružidlo)
a pravitko s ryskou som zabudla-lepsie je kohinoor z kauflandu, nie z tesca, tesco ma take s nevhodne nanesenou ryskou...
ja som nasla cez google a tam mi vyskocilo edupage zoznam pre 5.rocnik
ak mu bude nieco chybat,tak ucitelka mu povie a dokupim...
Ja neviem,ale snáď treba počkať a dajú vám zoznam,my máme už od júna zoznam a máme úplne iné pomôcky a veci nakupovať ako napríklad u nás Acka.
ešte počkaj, však posledný týždeň škola dáva na svoju stránku zoznam vecí pre jednotlivé ročníky....