Aké prezúvky nosia vaši chlapci do školy?

slavkadi
10. sep 2020

ahojte, aké prezúvky nosia vaše deti do školy (chlapci)? Hľadám niečo ľahké, vzdušné, s tvarovanou podrázkou. Ďakujem za tip.

zuzanapjat
10. sep 2020

kožené sandále otvorené

nelca84
10. sep 2020

Aj moj sandale

janinah
10. sep 2020

po lete som vyšúchala sandále a nosil ako prezuvky,aj tak sú potom o chvíľu malé.....

anita1978
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tslobik
10. sep 2020

tvarované sandále protetika

hipuska
10. sep 2020

Ja som deťom začala kupovať topánky do vody. Ohybná podrážka, stabilnejšie ako šľapky a sú z priedusneho materiálu. Máme z decatlonu.

kacena4
10. sep 2020

pracujem v skole - zalezi od toho ake mas dieta, ak je ulietane a dbas na bezpecnost tak jednoznacne celoobuv ziadne slapky ak ti zalezi na jeho bezpecnosti a hlavne ak maju v skole schody - treba si uvedomit ze denne tie deti po nich lietaju niekolkokrat hore/dole ked chodia do triedy, na obed, na prestavky, do satne, do roznych ucebni... ak vam zalezi na tom aby sa neprizabili tak si ich obujte - my nic nehovorime detom len aby spomalili na chodbach, nebezali, neskakali zo schodov v kroksach, v slapach a podobne - smutne ako zalezi rodicom na ich bezpecnosti ☹

berny800
10. sep 2020

Moj má letné sandale na suchý zips. Kupovali sme ich až v auguste a nestihol vynosit, tak z nich má prezuvky.

jana_eyre_2
10. sep 2020

Sandále protetika od prvej triedy, každý rok kupujem..

jana_eyre_2
10. sep 2020

Taketo

terina25
10. sep 2020

Presne riesim teraz tento problem. Syn potrebuje 38,5 prip. 39. Zhanam ortopedicke sandale a take cislo nikde nemaju. Netusim ake mu kupim a kde. Slapky urcite nechcem. Len orto sandale

edith34
10. sep 2020

...kozene sandale protetika....zdravotne hladisko+bezpecnost....som ucitelka, viem,co tie deti vyvadzaju a slapky by som im nikdy neobula

h2
10. sep 2020

@marcellka32 A môžu mať také? U nás v škole zdôrazňujú, že šľapky nemôžu byť. Takže my tiež sandále.

abbies
11. sep 2020

Sandále z protetiky. Nosil ich aj v škôlke, teraz je prvák a nosí aj v škole.