ahojte, aké prezúvky nosia vaše deti do školy (chlapci)? Hľadám niečo ľahké, vzdušné, s tvarovanou podrázkou. Ďakujem za tip.
Aj moj sandale
po lete som vyšúchala sandále a nosil ako prezuvky,aj tak sú potom o chvíľu malé.....
tvarované sandále protetika
Syn nosí tieto
https://m.deichmann.com/SK/sk/shop/deti/home-de...
Ja som deťom začala kupovať topánky do vody. Ohybná podrážka, stabilnejšie ako šľapky a sú z priedusneho materiálu. Máme z decatlonu.
pracujem v skole - zalezi od toho ake mas dieta, ak je ulietane a dbas na bezpecnost tak jednoznacne celoobuv ziadne slapky ak ti zalezi na jeho bezpecnosti a hlavne ak maju v skole schody - treba si uvedomit ze denne tie deti po nich lietaju niekolkokrat hore/dole ked chodia do triedy, na obed, na prestavky, do satne, do roznych ucebni... ak vam zalezi na tom aby sa neprizabili tak si ich obujte - my nic nehovorime detom len aby spomalili na chodbach, nebezali, neskakali zo schodov v kroksach, v slapach a podobne - smutne ako zalezi rodicom na ich bezpecnosti ☹
Moj má letné sandale na suchý zips. Kupovali sme ich až v auguste a nestihol vynosit, tak z nich má prezuvky.
Sandále protetika od prvej triedy, každý rok kupujem..
Presne riesim teraz tento problem. Syn potrebuje 38,5 prip. 39. Zhanam ortopedicke sandale a take cislo nikde nemaju. Netusim ake mu kupim a kde. Slapky urcite nechcem. Len orto sandale
...kozene sandale protetika....zdravotne hladisko+bezpecnost....som ucitelka, viem,co tie deti vyvadzaju a slapky by som im nikdy neobula
@marcellka32 A môžu mať také? U nás v škole zdôrazňujú, že šľapky nemôžu byť. Takže my tiež sandále.
Sandále z protetiky. Nosil ich aj v škôlke, teraz je prvák a nosí aj v škole.
kožené sandále otvorené