Ahojte mamicky z Trnavy. Chcela by som sa spytat kam chodia vase deti na zakladnu skolu v Trnave a ako ste spokojne. S ucitelkou, spoluziakmi. Mame trochu problem v skole, maly sa mi stazuje, ze mu ucitelka neveri a viem aj ze deti sa k nemu nechovaju pekne. Pristupoval ako posledny a cely rok sa mu nepodarilo sa s nimi zblizit, lebo ho nechcu medzi seba pustit a ani p.ucitelka mu s tym nepomaha.Uz som s nou hovorila a nic sa nezmenilo. Dnes prisiel maly zo skoly s tym, ze on uz tam nechce chodit do skoly. Sme druhaci. Velmi pekne dakujem.
No ved prave odtial utekame..
Aha. A do prvej tam nechodil? Lebo ako píšeš, tak tam nechodí od začiatku prvej, že? Ak tam prišiel ešte len teraz, tak mu treba dať nejaký čas 😉
No on tam chodil skoro celu prvu a teraz aj druhu a nic sa nezlepsilo. Prave naopak.. 😒
A uz sme to poriešili vďaka našej pani učiteľke. 🙂
Hlada sa ucitelka 1.st ZS, ktora ma sklon k alternativnemu pristupu, montessori kurz a anglictina su vyhodou, hoci nie nevyhnutne. Neviete o niekom?k septembru 2010
Zdravim, študovala som pedagogiku, 1.-4., alternativne pristupy ma zaujimaju, ale zatial som neucila
poslala som ti spravu. vyhladaj si sukromna skola trnava s montessori pedagogikou
Ahojte, chcela by som trosku ozivit tuto temu a spytat sa na vase skusenosti so zakladnymi skolami v Trnave, budem vdacna za kazdu odpoved. Kam vam chodia deticky a ako ste spokojne? Snazila som sa dopatrat na nete, neviem ci celkom uspesne - existuje v Trnave zakladna skola s rozsirenym vyucovanim cudzich jazykov, pripadne s vyucbou v cudzom jazyku? Zatial som nasla len ZS Bottova, ktora ma dve jazykove triedy, no tyzdenna vymera jazyku je v prvom rocniku iba dve ci tri hodinky, to ma syncek za den v skolke. Este sukromna skola na Limbovej ulici s bilingvalnou jazykovou pripravou, len mam trosku obavy - resp. nemam skusenosti, ci na deticky na sukromnej skole su kladene rovnake naroky ako na statnej, zase by som nechcela, aby ucenie jazyka bolo na ukor ziskavania vseobecneho vzdelania. Dakujem krasne za Vas cas a nazory 🙂
Ahojte, poprosím nejaké informácie o Bottovej škole v trnave, práve sa sťahujeme do tt a táto je k našej bytovke najbližšie, tak nejaké info by sa mi šiklo. Veľmi pekne ďakujem :D
o túto školu je najväčší záujem v trnave, ale chcem vysvetliť prečo, nakoľko v trnavských mediach sa bývalá pani riaditeľka viackrát vyjadrila, že je to najmä preto aký kvalitu vzdelania poskytujú......takže určite nie kvoli kvalite vzdelania ale preto, akú má škola polohu, škola sa nachádza v centre trnavy, má výhodnú dostupnosť (autobusovú) z iných častí Trnavy a takisto obcí, v blízkosti sa nachádza autobusová aj železničná stanica. Čo sa týka výzoru budovy, stačí keď sa na ňu pozriete zvonka, zvnútra boli zkekonštruované len niektoré vecka. Triedy boli malované asi naposledy za prezidenta Husáka. čo sa týka vzdelávania - školu nehodnotím negatívne ale ani pozitívne, jednoducho obyčajný slovenský priemer.....
Mňa ten výber školy ešte len čaká,tak sa rozhodujem medzi dvomi Vančurovu a Bottovou, na Vančurou som chodila ja - a sú tam celkom dobré učiteľky, čo viem aj od kolegýň, ktoré tam majú deti, ale asi to hrá Bottova - každoročne majú najviac zapísaných prvákov a aj to o niečom svedčí, a tiež som nepočula nejaké negatíva (aj keď tie sa nájdu všade ) 🙂