Aké hodinky vybrať pre prváka?

1. jún 2021

Kočky poradte aké hodinky pre prváka či klasické alebo Smart. Výhody pre a proti 🙂
neviem aké sú lepšie pre prváčika DAKUJEM
A majú prváci so sebou v škole aj mobil?

annamalaga
1. jún 2021

https://m.heureka.sk/inteligentne-hodinky/carne... Napr. Viac do toho nedávajte , vyrastie rýchlo a bude chcieť ďalšie.

tncka
1. jún 2021

Hej,my mame tieto vyssie spomenute a sme spokojni co sa tyka spojenia s dietatom,zavolame si ked je treba,napiseme,parada. Na gps lokalizaciu sa spoliehat neda absolutne. Jedina vyhoda je ze to ma na ruke,mobil by uz davno stratila. Daju sa zablokovat hovory z cudzich cisel,resp.z cisel ktore si tam nepredvolis. Ale stretla som sa s tym ze uz aj tie hodinky tym ucitelkam vadia. Decko sa s tym na hodine nehra,ma to odomna zakazane,raz som nasla zmeskane SOS, a ja som sa pomylila,zabudla ze uz je hodina a zavolala v rychlosti naspat. Ucitelka isla vyskocit z koze. Pre rodicov a deti skvela super vec,akurat ucitelky s tym maju problem🤣🤣🙈

marci77
1. jún 2021

ja tiez odporucam smart hodinky, pocas vyucovania si ich vypne, u nas nedovolili mobily ani nic ine pocas vyucovania, aby to nevyrusovalo, ale ked skoncili a isli do druziny, tak si ich zapol.....ked hocico potreboval, bud zavolal on alebo ja, ze uz idem pre neho
tiez mame znacku carneo, velmi dobre zretelne v nich pocut (mame sice starsi model, baterka dlho nevydrzi, treba ich kazdy den nabijat), ale teda za mna urcite odporucam smart hodinky ......a bude ich mat cely 1.stupen

lienocka128
1. jún 2021

@annamalaga tieto sme mali a velmi kratko vydrzala baterka.... teraz mame len take 20 eur a uplne stacia

annamalaga
1. jún 2021

@lienocka128 veď to mne to všetko príde ako pobjednavane z Aliexpressu

landsmanka
1. jún 2021

sesgra objednala nejake z ali ale mobil mu do skoly nedavala, nebol mu potrebny

kacena4
1. jún 2021

podľa toho na čo chces aby sa používali... ak na určovanie hodín tak klasicke ručičkove, kde bude mať okrem hodín znázornené aj minuty - v skole sa budu najblizšie roky min. do 4 ročníka učiť spoznavať ručičkové hodiny, prečítať si z displeya nie je problem...