Aké časopisy čítajú vaše 10 ročné deti?

julia225
11. okt 2015

Ahojte, ake casopisy kupujete cca 10 rocnym detom? Ale nemyslim pubertak, bravo a podobny odpad. Mozu to byt kludne aj casopisy pre dospelych, ale v slovencine, kde dieta ziska vseobecny rozhlad. Co maju Vase decka najradcej? Dakujem

janinah
11. okt 2015

Fľak..z dospelých nijaké..na prehľad máme encyklopedie

katussska24
11. okt 2015

Ja som v tomto veku citala casopis "Jezdectvi" - kedze laska ku konom u mna bola pritomna uz v tomto veku. Neviem co Tvoje deti zaujíma - ale kludne siahnite po dospelackom casopise, kt sa specializuje na ich "hobby" - rybarstvo, sitie, zvierata, varenie, dekoracie, jazdectvo, dejiny, technika.... deti ich ocenia niekedy viac ako dospeli 😉 skuste sapozriet v tychto "regaloch" 🙂

kengurica
11. okt 2015

Ja som synovi kupovala Zazracny svet, ale ten prestal vychadzat, ale tentomesiac som kupila elmi podobny (mozno je to obsahovo aj to iste), vola sa Zazracna planeta. Su tam rozne zaujimavosti z prirody, vedy a techniky. Citame ho vsetci 🙂

titkovamiriam
11. okt 2015

u nas je TOP ABC su tam rozne clanky a super skladačky

bonaqa2013
11. okt 2015

časopisy nekupujeme, najradšej majú internet - nájdu tu všetko. Radi majú encyklopédie a jedna dcéra je veľký čitateľ .Knihu prečíta za 2 dni....

julca15
12. okt 2015

U nás tiež vedú encyklopédie a knihy o autách.

viera
18. okt 2015

Tiez FĽAK a este KACER DONALD(komiks)

libka1
18. okt 2015

to vazne v dnesnej dobe este 10-rocne deti citaju casopisy? tie v mojom okoli zial nie... ked moju 7 rocnu dceru nieco zaujima rovno mi povie "vygoogluj mi to" a to pocitac ako taky este sama nevyuziva a nebola k tomuto vedena. doba casopisom velmi nepraje...