Ahojte, ake casopisy kupujete cca 10 rocnym detom? Ale nemyslim pubertak, bravo a podobny odpad. Mozu to byt kludne aj casopisy pre dospelych, ale v slovencine, kde dieta ziska vseobecny rozhlad. Co maju Vase decka najradcej? Dakujem
Ja som v tomto veku citala casopis "Jezdectvi" - kedze laska ku konom u mna bola pritomna uz v tomto veku. Neviem co Tvoje deti zaujíma - ale kludne siahnite po dospelackom casopise, kt sa specializuje na ich "hobby" - rybarstvo, sitie, zvierata, varenie, dekoracie, jazdectvo, dejiny, technika.... deti ich ocenia niekedy viac ako dospeli 😉 skuste sapozriet v tychto "regaloch" 🙂
Ja som synovi kupovala Zazracny svet, ale ten prestal vychadzat, ale tentomesiac som kupila elmi podobny (mozno je to obsahovo aj to iste), vola sa Zazracna planeta. Su tam rozne zaujimavosti z prirody, vedy a techniky. Citame ho vsetci 🙂
u nas je TOP ABC su tam rozne clanky a super skladačky
časopisy nekupujeme, najradšej majú internet - nájdu tu všetko. Radi majú encyklopédie a jedna dcéra je veľký čitateľ .Knihu prečíta za 2 dni....
U nás tiež vedú encyklopédie a knihy o autách.
Tiez FĽAK a este KACER DONALD(komiks)
to vazne v dnesnej dobe este 10-rocne deti citaju casopisy? tie v mojom okoli zial nie... ked moju 7 rocnu dceru nieco zaujima rovno mi povie "vygoogluj mi to" a to pocitac ako taky este sama nevyuziva a nebola k tomuto vedena. doba casopisom velmi nepraje...
Fľak..z dospelých nijaké..na prehľad máme encyklopedie