Prosim Vas o referencie, pozitivne aj negativne skusenosti s touto skolou, mam na vyber 2 alternativy, jedna z nich je NArnia, aleto len kvoli anglictine, preto sa chcem spytat na nazory ludi aj ohladom nabozenstva, ktore sa vyucuje v tejto skole. Zriadovatel je Cirkev bratska. Dakujem vopred za info.
eaka- 9. a 12.1. maju stretnutie s rodicmi. tam sa dozvies viac a urobis si mienku. ja som to stretnutie absolvovala pred 2 rokmi a rozhodla som sa, ze nie. ale to je osobny pocit. maju pekny pristup k detom, vedia to s nimi. mam tam znamych, co su spokojni.
Nikto nema aktualne info?
ranný opening je voľbou učiteľa, je to navodenie atmosféry vyučovania a môže a nemusí byť cirkevne ladený, ale nakoľko je to cirkevná škola vyučovanie aj výchova je v tomto duchu..pre dieťa, čo žije doma s ateistami by to mohlo byť mätúce..to je môj názor, ja som ateista a preto by som tam dieťa nedala..učíme ho v tom duchu, že vie o rôznych nábožestvách a necháme mu slobodu, čomu chce veriť ..vyrovnala by som sa s tým, keby bol bárs aj kresťanom, ale nie pokryteckým, ale takým aby podľa toho žilo..tým chcem povedať, že nemám nič proti veriacim, ktorí konajú podľa presvedčenia, ale mám výhrady proti pokrytcom..angličtina je veľkou výhodou tejto školy, gymnazisti sa dobre umiestňujú na VŠ po svete.
Ahojte, rada by som obnovila diskusiu o tejto skole. Ake mate skusenosti, odporucate? Dakujem vopred.
Prosim ma niekto skusenost s tym ako odpoveda na prijatie skola Narnia v Ba? V piatok kamoske uz dosiel email ze su prijati a my nic…robia to na etqpy alebo najprv prijatym?dakujem velmi pekne
@elisa24042017 Dobry den, rada by som sa spytala ci naozaj deti dostanu tu hodnotu vyucby ako na beznych ZS. Samozrejme okren anglixriny, tu vnimam ako benefit tejto skoly. Vdaka”
@lydia_b Kamoska tam mala 2 deti,absolvovali tam 3 rocniky a vzala ich prec,pretoze z uciva neovladali ani tolko co na beznej ZS.Chodi tam aj susedina dcera a bola som dost prekvapena,ze interpunkciu v diktatoch zacali riesit az na konci roka pomaly,kym nasi uz polroka pisali znamkovane diktaty.
Ahoj kočky, tiež som práve čekovala stránku Narnie a zaujíma ma náboženská časť školského kurikula, píše tu niekto, kto tam má deti? Som neveriaca, tú hodinu náboženstva zvládnem, je to aj v normálnej škole, ale tie ranné openingy, či čo to tam píšu, neviem, čo si pod tým predstaviť... Nedalo by sa to tu prípadne potom zmeniť na diskusiu?