Aká je škola Mudroňová a Milana Hodžu v Bratislave?

samima
15. dec 2011

Môj syn ide budúci rok do školy. Rozhodujem sa medzi Mudroňovou a Milana Hodžu. Bližšie je nám Hodžu, ale neviem či nespravím chybu.

mary_ka
12. mar 2016

Ahoj. Mam teraz to iste. Ako si rozhodla?

felycity
14. mar 2016

Ahojte, moje dieťa chodí na Milana Hodžu, za mňa maximálna spokojnosť, pre mňa osobne veľké plus, že 1. a 2. stupeň je oddelený, je to také rodinnejšie, čo sa týka učiteliek, neviem, či sme mali šťastie, ale opäť maximálna spokojnosť, učiteľky veľmi sa snažia chváliť a motivovať, u nás skoro celá trieda je až premotivovaná 😀 . jedinou nevýhodou je, že je malý školský dvor a telocvičňa, ale vychovávateľky to zas riešia rôznymi aktivitami či do slubečky, hradná luka, bibiana, knižnice a pod. Majú aj viac hodím z anj.. tuším nie každá škola to má, my máme 4x do týždňa. Ak sa niečo chcete opýtať, pokojne sa pýtajte.

ivush
2. apr 2016

felycity - nevieš náhodou či do tejto školy prijímajú / chodia výlučne decká, ktoré spadajú trvalým pobytom do rajónu, alebo je šanca aj pre deti z iných mestských častí ? Rozumiem, že je to predom ťažké predvídať, že koľko detí príde na zápis, ale ja som moju otázku myslela iba informatívne v zmysle, že keď tam chodí tvoje dieťatko tak predpokladám, že eviduješ či viaceré deti sú len z najbližšieho okolia... Dík 🙂