Môj syn ide budúci rok do školy. Rozhodujem sa medzi Mudroňovou a Milana Hodžu. Bližšie je nám Hodžu, ale neviem či nespravím chybu.
Ahojte, moje dieťa chodí na Milana Hodžu, za mňa maximálna spokojnosť, pre mňa osobne veľké plus, že 1. a 2. stupeň je oddelený, je to také rodinnejšie, čo sa týka učiteliek, neviem, či sme mali šťastie, ale opäť maximálna spokojnosť, učiteľky veľmi sa snažia chváliť a motivovať, u nás skoro celá trieda je až premotivovaná 😀 . jedinou nevýhodou je, že je malý školský dvor a telocvičňa, ale vychovávateľky to zas riešia rôznymi aktivitami či do slubečky, hradná luka, bibiana, knižnice a pod. Majú aj viac hodím z anj.. tuším nie každá škola to má, my máme 4x do týždňa. Ak sa niečo chcete opýtať, pokojne sa pýtajte.
felycity - nevieš náhodou či do tejto školy prijímajú / chodia výlučne decká, ktoré spadajú trvalým pobytom do rajónu, alebo je šanca aj pre deti z iných mestských častí ? Rozumiem, že je to predom ťažké predvídať, že koľko detí príde na zápis, ale ja som moju otázku myslela iba informatívne v zmysle, že keď tam chodí tvoje dieťatko tak predpokladám, že eviduješ či viaceré deti sú len z najbližšieho okolia... Dík 🙂
Ahoj. Mam teraz to iste. Ako si rozhodla?